ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Ocak 2014 Perşembe 22:10

Türkan Şoray taburcu oldu

Türkan Şoray taburcu oldu

Özel bir hastanede ameliyat olan Türk sinemasının Sultanı Türkan Şoray taburcu oldu.


Ünlü sanatçı Türkan Şoray, Acıbadem Kadıköy Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Nihat Yavuz tarafından ameliyat edilmişti. Hastaneden yapılan açıklamada Türkan Şoray'ın sol böbrek üstü bezinde aşırı hormon salgılanmasına yol açan bir büyüme söz konusu olduğunu ve aşırı kortizon salgılanmasına yola açan sol böbrek üstü bezi, laparoskopik yöntemle çıkartıldığı belirtildi.

2 gün hastanede kalan Şoray bugün saat 11.00'de kızı Yağmur ve kardeşi Nazan Şoray'la birlikte hastaneden ayrıldı. Çıkışta basın mensuplarına açıklama yapan Türkan Şoray ameliyatın çok iyi geçtiğini belirterek “Kendimi çok iyi hissediyorum. Böyle bir ameliyat gerekiyormuş. Bundan sonra daha iyi olacağım ,en azından zayıflayacağım söylendi" dedi.

Kızının ve kardeşlerinin kendisini yalnız bırakmadığın söyleyen Şoray yaşanan bir anısını anlattı.

Şoray, "Kızımın doğumu sonrasında narkozun etkisinden çıktığım sırada yanımda kardeşim Nazan vardı.Bir sesle kendime geldim. Nazan bana sesleniyordu 'Abla çok güzel bir kızın oldu' diye .Ama daha ayılmak üzereyim.Burda da yine narkozdan ayılırken yine aynı ses 'Abla ameliyatım çok güzel geçti' dedi" diye konuştu.

Hastane çalışanları tarafından kapıya kadar uğurlanan Türkan Şoray otomobiline bindi.
Kendisini uğurlamaya gelenlere el sallayan Şoray hastaneden ayrıldı.

KELEBEK

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER