ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Ekim 2014 Cumartesi 16:45

Türk sinemasının sultanı Samsun'da

Türk sinemasının sultanı Samsunda

Türk sinemasının "Sultanı" Türkan Şoray, Samsun'da sevenleriyle bir araya geldi.


Türk sinemasının "Sultanı" Türkan Şoray, Samsun'da sevenleriyle bir araya geldi.

Samsun'daki bir AVM'de hayranlarıyla buluşan Şoray, sevenleriyle sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Yağmur altında kendisini bekleyen hayranlarını görünce duygulu anlar yaşadığı gözlenen Şoray, gazetecilere yaptığı açıklamada, Samsun'a ikinci kez gelmekten büyük mutluluk duyduğunu anlattı.

Kentte büyük bir seviyle karşılaştığını belirten Şoray, "İnşallah tekrar tekrar gelirim" dedi.

Şoray, yeni dönemde çok güzel projelerinin olduğunu dile getirerek, sinemayı bırakmadığını ve hayranlarıyla yeni projelerle birlikte olacağını kaydetti.

Seyircilere, sanatseverlere karşı sorumluluklarının olduğuna vurgu yapan Şoray, "Onun için beni beğenenler film bekliyorlar biliyorum. En güzel filmi gerçekleştireceğim inşallah" diye konuştu.

Uzun süren dizi setleri

Şoray, bir gazetecinin uzun süren dizi setleriyle ilgili oyuncuların grev beklentisine ilişkin görüşünü sorması üzerine şöyle konuştu:

"Film çekimleri o kadar zor ki, yani sizin o bir dakika seyrettiğiniz sahne saatlerce uğraş emek verilerek çekiliyor. Bir de 18-20 saat çalışılıyor. Sürekli tüketim olduğu için her hafta her hafta yetiştiği için çok zor koşullarda çalışıyorlar. Bu yapılan film ve dizilerin kalitesini de etkiliyor. Onun için arkadaşlarıma hak veriyorum."

Şoray, bunun nasıl düzeleceğini bilmediğini die getirerek, "Yani normalinde hadi diyelim 8 saat bari 10 saat falan ama 18-20 saat çalışmak gerçekten çok zor. Yıllar önce biz de Yeşilçam Sineması'nda başka zor koşullarımız gündeme geliyordu. Çektiğim dizilerde ben de çok yoruluyordum. Feci yoruluyordum. Ben de 18-20 saat çalışıyordum" şeklinde konuştu.

 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER