ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Mart 2013 Salı 14:11

Tamer Yiğit hastaneye kaldırıldı

Tamer Yiğit hastaneye kaldırıldı

1970'li yıllarda sayısız filmde başrol oynayan Tamer Yiğit hastaneye kaldırıldı. Yiğit'in durumun iyi olduğu öğrenildi.


Doktorlar, zatürree tedavisi sebebiyle hastanede yatan Tamer Yiğit'in durumu iyi olduğunu söyledi.

Sinema oyuncusu Tamer Yiğit, zatürre teşhisiyle kaldırıldığı hastanede tedavi ediliyor. Yiğit'in yoğun bakımda olmadığı belirtildi.

İstanbul Üniversitesi'nden yapılan yapılan açıklamada, “Yeşilçam’ın usta isimlerinden Tamer Yiğit, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nde tedavi altına alındı. 5 gün önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan ünlü oyuncuya 'akciğer enfeksiyonu, yüzeysel toplardamarlarda iltihap' tanısı konuldu.

YOĞUN BAKIMDA DEĞİL, NORMAL ODADA

Kalp damar cerrahisi servisine yatırılan Yiğit, zatürree teşhisiyle tedavi görüyor. Yoğun bakım ünitesinde değil, şu anda normal odada yatıyor. İlaç tedavisine olumlu cevap veren Yiğit’in durumu iyiye gidiyor. Gelişmeler bu şekilde devam ederse bir kaç gün sonra taburcu edilebilecek." denildi.

186 FİLMDE OYNADI

Gerçek adı Tamer Özyiğitoğlu olan Yiğit, 1942 yılında Balıkesir'de doğdu. İzmir İktisadi Ticari İlimler Akademisi'nde öğrenciyken, Ses Dergisi'nin açtığı kapak yıldızı yarışmasını birincilikle kazanarak sinemaya girdi. 1973'te yaptığı evliliğin ardından 1979'da sinemadan uzaklaşan sanatçı, 1987 yılından sonra yeniden kameraların karşısına geçerek sinema ve dizi filmlerde roller aldı. Son olarak Kurtlar Vadisi Pusu filminde rol alan Yiğit, 186 filmde oynadı.

Türk sinemasının ve Yeşilçam'ın jönlerinden birisi olan Yiğit, aynı zamanda AK Parti'nin kurucularından birisi. Sarıyer Cumhuriyet Mahallesi'nde (Hacıosman) yaşayan Tamer, çevresinde sevilen ve sayılan bir isim olarak tanınıyor. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER