ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Ekim 2014 Salı 17:01

Tamer Karadağlı'dan sevindiren haber

Tamer Karadağlıdan sevindiren haber

Bursa’da geçirdiği motosiklet kazası sonucu iki el bileği kırılan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı taburcu oldu.


Kazaya yoldaki zeytinyağının sebep olduğunu belirten Karadağlı, yine motosiklet kullanacağını söyleyip, “Demirden korksak trene binmeyiz” dedi.

Bursa’da geçirdiği motosiklet kazası sonucu iki el bileğinde kırıklar oluşan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Yeşilköy’de tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Hastaneden eski eşi Arzu Balkan ve yakınlarıyla ayrılan Karadağlı, hastane kapısında kendisini bekleyen sevenlerine teşekkür etti.

Gazetecilere “Çok iyiyim” diyen Tamer Karadağlı, yaşadığı kazayı anlattı. Yola dökülen zeytinyağının kazaya neden olduğunu belirten Tamer Karadağlı, “Kaza gazetelerde de yazdığı gibi bir yağ birikintisine girdim. Ön teker kayınca motosikletin hakimiyetini kaybettim. Allah’tan full koruma vardı. Kaskım bütün yüzümü koruyan çok iyi bir kasktı. Montum korumalı bir monttu. İlk refleks eller olduğu için bileklerden kırıldı. Bu kadarına şükür. Aldığımız eğitimlerin ve tecrübenin faydasını gördük” diye konuştu.

“YERLER ZEYTİNYAĞI DOLUYDU”

Son derece yavaş bir hızla gittiğini belirten Tamer Karadağlı, “Dümdüz yoldu, ama yerlerde zeytinyağı doluydu. Normal araba olsaydı da kayardı. Belki de benim düşmem arkamdan gelen 30 motorun daha büyük kaza yapmasını da engellemiş oldu” şeklinde konuştu.

Aldığı eğitimler sayesinde ve korunaklı giyindiği için kazayı ucuz atlattığını dile getiren Karadağlı, “Çok ucuz atlattım. Çok daha kötü düşebilirdim. Motoru yavaşlatıp öyle düştüm. En iyi şekilde düştüm.

“DEMİRDEN KORKSAK TRENE BİNMEYİZ”

El parmaklarını oynatabildiğini belirten Tamer Karadağlı, “Egzersiz yapmam gerekiyor. Çünkü ikisinden de ameliyat oldum. Birine vida takıldı, diğerine plakalar takıldı. Şimdi fizik tedavi uygulayacağız. 3 aylık bir süre içinde eski haline dönmüş olacak. Tekrar motora döneceğiz. Demirden korksak trene binmeyiz. İki kemiğimiz kırıldı diye motora binmeyecek değiliz” dedi.

Basın mensuplarının ekranlarda olup olmayacağı sorusu üzerine oyuncu Karadağlı, “Bu sene belki dinlenirim, motosiklete binerim. Belki reddedemeyeceğim bir teklif olur onu kabul ederim, bilemiyorum” diye konuştu.

Karadağlı, basın mensuplarına ve sevenlerine çikolata ikram ettikten sonra, hastaneden ayrıldı.








KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER