ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Nisan 2014 Pazar 11:43

Suçlu olsaydım kendim teslim olurdum

Suçlu olsaydım kendim teslim olurdum

Hakkında "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan verilen 6 yıl 3 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onanan Deniz Seki, yaşadıklarını "Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze" programında anlattı.


Ben suçsuzum. Bu zıkkımla kendime zarar verdiğimi geçmişte açıklamıştım mahkemede. Ve bedelini çok ağır ödedim. Ama şimdi “bu işin ticaretini yapıyor” deniyor. Böyle bir şey yok. Kendimden başka kimseye zarar vermedim. Suçum olsaydı, zaten gider kendim teslim olurdum.

DOSYA DELİL ÇÖPLÜĞÜ

Ben yeniden yargılanmak istiyorum. Bunun için Anayasa Mahkemesi’ne başvurduk. Avukatım “Dosyan, delil çöplüğü” diyor. İlk tutuklandığım günden bugüne kadar dosyamdaki her şey yanlış.

Oturduğum bölge jandarma bölgesi değil ama beni jandarma aldı. E evimde arama izni çıktı ama otelde arandım. Üzerimde hiçbir şey bulunmadı ama gazetelerde “Üzerinde bir şeyler çıktı” yazdı. “Temin etti” deniliyor. Kim o temin ettiğim? Tanık olarak çağırıyoruz, kimse gelmiyor davaya. Ama ben sonra 6 yıl yiyorum.

CEZAEVİ, TOPRAKSIZ ZİNCİRLİKUYU

Ben orayı biliyorum, gittim yattım. Orayı bilip de bir daha gitmek ne demek biliyor musun? Ölüm! Canlı canlı mezara gir daha iyi. Orası topraksız Zincirlikuyu. Ve ben, oraya gitmeyi hak edecek bir şey yapmadım.

KONSERLER İPTAL OLDU

Konserlerim de iptal edildi. Nasıl yaşayacağım ben, nasıl geçineceğim? İki evim vardı, ikisini de sattım. Kirada oturuyorum şu anda.  

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER