ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Temmuz 2014 Pazartesi 13:41

Skandal aşk haberi...

Skandal aşk haberi...

Fuat Güner'in ayrıldığı sevgilisi İpek İyier'in usta müzik adamının orkestrasında görevli olan Tolga Kılıç'la beraberlik yaşadığı iddia edildi.


MFÖ'nün üyesi Fuat Güner, 4 yıl önce 35 yıllık eşi Hadiye Güner'den boşanmış, bu boşanmanın nedeninin de Güner'in genç asistanı İpek İyier olduğu ortaya çıkmıştı...

66 yaşındaki usta müzik adamı boşandığı gün "Mutlu bir beraberliğim var" dediği 33 yaşındaki sevgilisiyle kısa süre sonra Bodrum tatilinde sarmaş dolaş objektiflere takılmıştı. Güner'in eşinden boşanması grup üyeleri Özkan Uğur ve Mazhar Alanson'un tepkisini çekmişti.

Güner'in sözünden çıkmadığı ve her yere beraber gittiği genç sevgilisi grup üyelerinden veto yemişti. Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, İyier'in grubun konser kulislerine girmesini yasaklattı. Hatta geçen şubat ayında Alanson, doğum günü partisine Güner'i, İyier'siz gelmeyeceği için çağırmadı bile.

Son aylarda sık sık kavga eden çift, geçen haftalarda ayrıldı. Şimdi müzik piyasasında ilginç, bir iddia dolaşıyor. Güneş'in haberine göre, İyier'in usta müzik adamının orkestrasında görevli olan Tolga Kılıç'la beraberlik yaşıyor. Güner'in diğer orkestra üyelerinin de bu durumu bildiği konuşuluyor.

İpek İyier, 1 yıl önce Instagram sayfasından Fuat Güner'in albüm kayıtları için İngiltere'ye giderken çekilen bir fotoğraf paylaşmıştı.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER