ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Şubat 2014 Pazar 15:38

Sibel Can'ı kızdırdılar

Sibel Canı kızdırdılar

Ünlü şarkıcı Sibel Can, bir basın mensubunun kendisine yönelittiği soruya çok kızdı.


Nişantaşı Amerikan Hastanesi'ne doğum yapan bir arkadaşını ziyaret için gelen Sibel Can'ın gazetecilerle güzel başlayan sohbeti kötü bitti. Şarkıcı Sibel Can oğlu hakkında Hakan Ural'ın yaptığı açıklamayı soran muhabire çok kızdı.

Son albümü ve Günay Restorant'ta sahne alacağı hakkında bilgi veren şarkıcı konu ailesine gelince sinirlerine hakim olamadı.

Akşam'ın haberine göre, geçtiğimiz hafta Hakan Ural'ın oğlu Engincan hakkında " Oğlum gay olursa ona müdahale etmem" dediği gazetelere yansımıştı...

Sibel Can'a bu konu hakkındaki düşüncelerini soran bir gazete muhabiri "Sibel Hanım, Hakan Bey'in geçen hafta oğlunuz hakkındaki düşünceleri basına yansımıştı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Öyle bir durumda müdahale eder misiniz?" diye sorusunu yöneltince olanlar oldu.
Sibel Can soruyu duyunca muhabire "İğrençsiniz, iğrenç sorular soruyorsunuz ailem hakkında böyle sorular sormamalısınız" dedi.

Başka bir muhabirin sinirlenen şarkıcıyı yatıştırmak amaçlı özür dilemesi ise fayda etmedi. her zaman basınla arası iyi olan Sibel Can sinirli bir şekilde provalar için sahne alacağı mekana gitti.  

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER