ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Aralık 2013 Pazartesi 11:04

Sibel Can çalıntı şarkıdan davalık

Sibel Can çalıntı şarkıdan davalık

Sanatçı albümünde yer alan 'Senin İçin' isimli şarkıdan dolayı davalık oldu.


Geçen yıl piyasaya çıkardığı 'Meşk' isimli albümünde yer alan 'Senin İçin' isimli şarkı, Sibel Can'ın keyfini kaçırdı. Şarkının çalıntı olduğu, savcılık tarafından tescillendi.

Besteci Cavit Deringöl'ün kızı Ahu Güz; şarkının, 2008 yılında hayatını kaybeden babasına ait olduğu iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurmuştu. Güz dilekçesinde, 'Beste hakları kayıtlıdır. Ancak 2012 yılında Sibel Can'ın 'Meşk adlı albümünde yer alan 'Senin İçin' adlı eser, Naci Göçen tarafından sahte bir belgeyle MESAM'a kaydedilmiştir' demişti.

'BEN BÖYLE VEFASIZLIK YAPAMAM'

Sibel Can, bu iddaya şöyle yanıt vermişti: "Bir müzisyen kızı olarak böyle bir vefasızlık yapamam. Benim için her şarkı çok önemlidir. Adımın böyle bir olaya karışması beni çok kırdı ve üzdü. Şarkının tüm ödemeleri yapıldı." Yapılan suç duyurusu üzerine olayı araştıran savcılık, eserin bestecisinin Cavit Deringöl olduğunu belirledi. Savcılık, Naci Göçen hakkında manevi ve mali haklara tecavüz suçlaması ile dava açtı.

'SAÇIM TÜRK KAHVESİ'

Yeni albüm hazırlığındaki Sibel Can, önceki gece Bostancı Gösteri Merkezi'nde hayranlarıyla buluştu. Sahneye Nur Yerlitaş imzalı iki ayrı kostümle çıkan Can, yeni saç rengiyle ilgili "Yeni saç rengimin adı Türk kahvesi" dedi. Yeni albümüne Halil Sezai'den 'Galata' isimli şarkıyı da aldığını söyleyen ünlü sanatçı, şöyle konuştu: "Düet yaptığımız şarkının klibini de Halil Sezai yönetecek."

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER