ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Ocak 2013 Cuma 01:02

Show TV gümledi!

Show TV gümledi!

İki aydır yayından kaldırdığı dizilerle medya haberlerinin vazgeçilmez kaynağı olan Show TV kaldırılan dizilerin bedelini ağır ödedi!


Ömer ÇAMOĞLU-YAZETE.COM

TV kanallarının reyting yarışındaki sıralaması Aralık ayında şaşırtıcı bir boyuta ulaştı. Ayın sürprizini Show TV yaptı. 

Aralık ayında, ortalama reyting sıralamasında Kanal D birinci olurken, bu sezon dizileriyle yeniden ön plana çıkan ATV ise ikinci sırada yer aldı. "Dizi ATV'de izlenir" sloganı geçen sezon havada kalmıştı, kanal bu sezon özlenen performansına kavuşmuş oldu. 

Acun Ilıcalı ile haftanın üç gününü kapatan, Muhteşem Yüzyıl'la da Çarşamba günlerini parselleyen Star TV ise Aralık ayının reyting sıralamasında üçüncülüğe razı oldu. Kanalın Behzat Ç. ve İşler Güçler dizilerini geç saatlerde yayınlaması nedeniyle, bu dizileri yerinde kullanamadığı gözlendi. 

SHOW TV HALEN CENNET MAHALLESİ'Nİ YAYINLIYOR

Aralık ayının en çarpıcı gelişmesi ise Show TV'nin altıncı olması. Fox TV ve Samanyolu TV'nin bile arkasında kalan Show TV son iki aydır yayından kaldırılan dizileriyle gündemde. Kanalın hem çalışanlarına hem de yapımcılarına vaktinde ödeme yapmadığı yönündeki haberler de aylardır medya gündemini meşgul ediyordu. 

İşin tuhaf tarafı ise, kanal "Doktorlar" ısrarından vazgeçmiş olsa da, fi tarihinde final yapan Cennet Mahallesi kanalın gece kuşağında yayınlanmaya devam ediyor. 

KANALIN SATILMASI GÜNDEMDE!

Bizden duymuş olmayın da, Mehmet Emin Karamehmet'in Show TV'yi elden çıkaracağı medya kulislerinin en popüler dedikoduları arasında yerini aldı. Asıl önemli olan soru ise, bu büyük enkazı hangi grubun satın alacağı...

İşte tam da bu noktada, aldığımız duyumlara göre; geçtiğimiz ay Show TV'yi Almanya'nın önde gelen medya gruplarından birinin temsilcileri ziyaret etti. Kanalın bu gruba satılacağı iddia ediliyor. 

Özellikle Acun'un Star TV'ye geçmesi Show TV'yi fena halde sarstı. Acun'un alternatifi olarak ekrana getirilen "En Büyük Şov" isimli programın da Alman grubunun gözüne girmek amaçlı yayına sokulduğu söyleniyor. Beklenen reytingi alamayan program bildiğiniz üzere kısa süre içinde yayından kaldırılmıştı. 

İŞTE ARALIK AYININ REYTİNG SIRALAMASI

1. Kanal D

2. ATV

3. Star TV

4. Fox TV

5. Samanyolu TV

6. Show TV

https://twitter.com/omeryazete

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER