ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Aralık 2014 Salı 12:32

Sezen Aksu: Ne sapık bir beynim varsa...

Sezen Aksu: Ne sapık bir beynim varsa...

Zorlu Center PSM’deki konseri sırasında, tedavi gördüğünü söyleyen Sezen Aksu, anksiyete sorunu yaşadığını anlattı.


Zorlu Center PSM'de konser veren sık sık seyirciyle diyalog kurarak salondakileri güldüren Sezen Aksu, anksiyete sorunu yaşadığını belirterek, durumunu anlattı:

"TAMAMEN TERSİNE ÇALIŞIYORMUŞ BEYNİM"

Vatan'da yer alan habere göre, “Anksiyetem (kaygı durumu) çok yüksekmiş. Normal şartlar altında ilaç alırken yaşlanınca insanın anksiyetesi azalır kendi hayatına dönermiş. Ben kediye üzülünce o kedi oluyorum. Tamamen tersine çalışıyormuş beynim. Yeni bir nöroloji merkezi kuruldu. Ne sapık bir beyin varsa artık. Allah beni de korusun sizi de.

Konserde Korhan Futacı ve Kara Orkestra'hnın eşlik ettiği Aksu, “30 yaş üstüne ‘Merhaba’ bile demem, ondan onlarlayım” dedi. Konserin ortalarında hareketli şarkılarla seyirciyi coşturan Sezen Aksu, “Adem Olan Anlar” şarkısının bir bölümünde başında huniyle dans etti.

Aksu, yaptığı danslar sonrası “Çok affedersiniz bacağım açıldı bu devirde. Çok baskı altında milletiz. Bütün geçmişimizden itibaren, bacağı bir şey zannediyoruz. Bacak bacaktır yürürsün üstünde işte. Ne o öyle bir bacak açınca heyecanlanmak. Karıncalar yiyeceğine amcalar yesin diye düşündüm” diyerek seyirciyi güldürdü. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Aksu, tekrar sahneye çıkarken sürpriz yaparak yanında Sertab Erener’i de getirdi.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER