ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Haziran 2014 Cuma 16:04

Serdar Ortaç'tan üzücü haber, MS hastası mı?

Serdar Ortaçtan üzücü haber, MS hastası mı?

Ünlü şarkıcının MS hastası olduğu ve MS hastalığı teşhisi konulduğu ve tedaviye başlandığı iddia ediliyor.


Geçtiğimiz günlerde İrlandalı sevgilisi ile evlenen Serdar Ortaç'ın Ms hastalığına yakalandı. Bir süredir kas ağrılarından şikayet eden Serdar Ortaç, cuma günü Maslak Acıbadem Hastanesi'ne giderek muayene oldu. MS teşhisi konan Ortaç'a kortizon tedavisi uygulanmaya başlandı.

Hasta olduğunu öğrendi ama sahneye çıktı

Hakkında bir süredir hasta olduğuna dair haberler çıkan Ortaç, bu iddiaları yalanlıyordu. Sabah gazetesinin haberine göre ünlü şarkıcı, hastane çıkışı Kıbrıs'a hareket etti, cumartesi gecesi de Merit Park Hotel'de konser verdi. Sahneye smokinle çıkan sanatçı, sevenlerini 'İşim Olmaz' şarkısıyla selamladı.

"Benim gibi 44 yıl beklemeyin"

Hayranlarına "Dünyaya bir kez geliyoruz!" diye seslenen Ortaç, herkesi ayağa kaldırıp en sevilen parçalarıyla dans ettirdi. Evliliğin çok güzel bir şey olduğunu söyleyen Ortaç, "Hayatınızın aşkını bulun ve hemen evlenin. Benim gibi 44 yıl evliliği beklemeyin" tavsiyesinde bulundu.

MS NEDİR?

Haziran başında Chloe ile evlenen Serdar Ortaç'ın yakalandığı MS hastalığı; merkezi sinir sistemi rahatsızlığıdır. İleri vakalarda beyin, vücut fonksiyonlarını kontrol edemiyor.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER