ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Eylül 2014 Cumartesi 15:10

Sanatçı Enginay Gültekin'in acısı

Sanatçı Enginay Gültekinin acısı

Dizi oyuncusu ve tiyatro yönetmeni Enginay Gültekin'in, anne ve babasıyla kalan 'Zeytin' isimli köpeği, teslim edildiği köpek eğitim çiftliğinden kaçtı.


Dizi oyuncusu ve tiyatro yönetmeni Enginay Gültekin'in, anne ve babasıyla kalan 'Zeytin' isimli köpeği, teslim edildiği köpek eğitim çiftliğinden kaçtı. Erginay Gültekin, anne ve babasbıyla her yerde aradığı köpeği cansız bulunca şoke oldu. 

Tiyatro yönetmeni olan, 'Küçük Sırlar', 'Beyaz Gelincik', 'Koçum Benim' gibi dizilerde oynayan Erginay Gültekin, 'Zeytin' adını verdiği 'Terrell Pincher' cinsi köpeğini kaybettmenin acısını yaşadığını söyledi. 8 yaşındaki köpeğinin Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde oturan annesi Nuriye ve babası Selahattin Güldekin ile kaldığını söyleyen Erginay Gültekin, şöyle dedi:

"Annem ve babam, 7 Eylül günü Büyükada'da ziyaretime gelmek istedi. 'Zeytin'i Bursa yolu üzerinde bir köpek bakım çiftliğine emanet ettiler. Köpek bakım çiftliği sahibine ise 'Zeytin' ile özel olarak ilgilenmelerini rica etti. Birkaç gün sonra çiftlik sahibi bizi telefon ile arayıp, köpeğin kayboldğunu söyledi. Hemen Gemlik'e geldik. Zeytin'i emanet ettiğimiz çiftliğe gidince şaşırdık. Hiç bir önlem alınmamıştı. Çevrede saatlerce yaptığımız aramada, Zeytin'i yol üzerinde telef olmuş halde gördük. Otomobil çarpması sonucu yaşamını yitirmişti. Çok üzüldük. Perişan olduk." 

Enginay Gültekin, bir başka hayvan severin böyle bir acıyla karşılaşmaması için köpek ve benzeri hayvanların bırakılacağı yerlerin çok iyi incelenmesini istedi.











KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER