ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Ocak 2014 Pazar 17:46

Şahidinden dayak yedi

Şahidinden dayak yedi

Oyuncu Yağmur Atacan, nikah şahidiyle kavga etti.


Ünlü oyuncu Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan, 45 bin dolar alacağı olduğunu iddia ettiği nikah şahidi Alper Çağrı Önal tarafından randevulaştıkları oto galerisinde dövüldü.

Yağmur Atacan'ın emniyetteki ifadesine göre, olay şöyle gelişti: Atacan ile Autostore Oto Galerisi'nin sahibi Alper Çağrı Önal yaklaşık sekiz yıldır tanışıyordu. Önal, 2011 yılındaki bir otomobil satışı ve aldığı borçlar nedeniyle Atacan'a 45 bin dolar borçlandı.

"BANA TEKME ATTI YERE DÜŞTÜM"

Bir süre sonra aralarında anlaşmazlık çıkan ikili, konuşmak için 7 Ocak'ta ortak bir arkadaşlarına ait Etiler'deki galeride buluştu. Atacan, sonrasında yaşananları şöyle anlattı: "Alper, 'İki yıl önce yaşadığım ekonomik sıkıntıda yanımda olmadınız' diyerek beni ve yanımızdaki bir arkadaşı suçladı. Ortamda hiçbir gerginlik yokken ayağa kalktı, aniden bana vurmaya başladı. Ne olduğunu bile anlamadım. Ona karşılık veremedim. Bana tekme attı, yere düştüm. Araya arkadaşlar girdi. Burnuma ve sol gözüme darbe aldım. Burnum kanıyordu. İki arkadaşım beni dışarı çıkardı.

"SENİ ANCA KARIN KURTARIR"

Alper, 'Git oğlum git, savcılığa git, polise git, nereye gidersen git, seni anca karın kurtarır. Bundan sonra arkana dikkat et, her gün peşine adam takacağım. Kendine mukayyet ol oğlum, o 30 bin lirayı da vereceksin' diye bağırdı."

(Hürriyet) 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER