ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Ağustos 2014 Perşembe 12:03

Rihanna'nın futbol aşkı! Rihanna futbol akademesi kuruyor

Rihannanın futbol aşkı! Rihanna futbol akademesi kuruyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, yakın arkadaşı Fildişi Sahilli Yıldız Didier Drogba'dan aldığı tavsiyelerle futbol akademisi kurmaya Karar Verdi.


Ünlü pop yıldızı Rihanna'nın futbol takımı alacağı iddia edildi. Haber İngiliz basınında "Yeni Abramovich geliyor" başlıklarıyla duyuruldu.

Yıldız şarkıcı, Dünya Kupası sırasında Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera'yı Twitter'dan tebrik ederek futbola olan ilgisini gözler önüne sermişti. Rihanna'nın, arkadaşı olan Chelseali Didier Drogba'dan aldığı tavsiyelerle futbol işine girmeye hazırlandığı ortaya çıktı. 

Rihanna Barbados Adaları'nda futbol akademisi kuruyor

Buna göre Rihanna doğduğu ülke olan Barbados Adaları'nda bir futbol akademisi kuracak. İngiltere'den de bir futbol kulübü satın alacak şarkıcının Drogba ile görüşmesinin ardından bu kulübe aynı zamanda başkanlık da etmeye karar verdiği belirtildi. Gelişimeler Ada'da büyük heyecanla karşılanırken, ünlü şarkıcı için 'Yeni Abramovich oluyor' yorumları yapıldı. Ünlü rapçi Snoop Dogg da daha önce İskoçya'dan Glasgow ve Celtic takımlarına yatırım yapmayı düşündüğünü söylemişti.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER