ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 31 Ocak 2013 Perşembe 16:47

Reklam arası sanınca...

Reklam arası sanınca...

Ünlü sanatçı Coşkun Sabah, canlı yayında olduğunu farketmeyince öyle büyük çamlar devirdi ki...


A Haber'deki 'Bi Sormak Lazım' programına konuk olan Sabah, hayatının skandalına imza attı. Reklam arasında sonra yayında olduğunu fark etmeyen Sabah, hem medya hem de sanat camiasını yerden yere vurdu.

Tüm bu eleştiriler ardı ardına gelirken programın bitmek üzere olduğu uyarısı gelince ünlü sanatçı yayında olduğunun farkına vardı. Yayında olmanın şaşkınlığını üzerinden atamayan Sabah, "Yayında mıyız, ben off the record konuşuyordum. Büyük haber çıkacak bunlardan... Çok rahattınız siz ben de ondan reklam arasındayız sandım" dedi.

İşte Sabah'ın off the record diye anlattıkları:

"Televole zamanı. Bir muhabir aradı. "Bir bayanla kaçamak yapar gibi fiskos yapın. Biz de yakalamış gibi yapalım. Ben yenge hanıma söylerim. Muhabir prim alacak herhalde. Çünkü çok büyük bir haber bu." dedi.

"HÜLYA AVŞAR KİM Kİ? NESİ VAR?"

"Medyanın popçulara merakı var. Aklı başında aile sanatçılarına ilgi duymuyor. Halkın talebi var ama medya ilgi duymuyor. Ferdi Özbeğen ile Bodrum'da görüşürdük, ilgisizlikten şikayet ederdi ama büyütmezdi, içine atardı bana dert yanardı. 7 ay önce de 'Yazık oldu yıllarımıza' siteminde bulundu. Bir sanatçı hiçbir şey yapmasa bile her gün medyada olması yaşatıyor onu. Allah aşkına Hülya Avşar'ın nesi var ki? Her gün medyada olmasa medyanın ilgi odağı olmasa nedir yani Hülya Avşar?

AJDA PEKKAN'A 'FİZİĞİYLE TUTUNUYOR' İMASI!

"Ajda Pekkan kaç yaşında? 65-66 yaşında... Onun yaşında bir erkeğin sükseli olabileceğini tahmin edebiliyor musunuz? Bir örneği var mı?"

"EN GÜZEL KLİBİ DE ÇEKSEM YAYINLAMIYORLAR"

"Önce bizi demoralize ettiler sonra da 'Yeni bir şey yapmıyor' diyorlar.. 5 video klip kanalı pop klip yayınlıyor. Çok güzel klip de çeksem hiçbir kanal yayınlamıyor. Gidiyorsun benim tarzıma uymuyor diyorlar. Kral'ın dandik sadece 'Kral' yazan bir kanalı var, yeni frekans aldılar. Hiçbir yerde kurulu değil kabloluda yok, cafe otel açmaz...

"Ferdi Özbeğen benim şarkılarımı benden çok söylerdi, Coşkun Sabah şarkılarına karşı bir merakı vardı. "İşte Bu Bizim Hikayemiz"i ilk önce filminde Bülent Ersoy söyledi. Daha sonra Ferdi Özbeğen okudu. Ferdi Özbeğen'in yaptıklarının bir kontenjanının olması gerek. 10 yıl albüm yapmadığı zaman hemen 'Eskimiş şarkıcı, modası geçmiş sanatçı' dememeli. Kimse Julie İglesias için dünyada modası geçmiş sanatçı lafını duyamazsınız."

"1995-2010'lar arasındaki 15-18 yıl medyadan kimse Ferdi Özbeğen'i arayıp sormadı. Hastalanana kadar dost bakımından çok zengin bir arkadaşımızdı. Erkek sanatçılar sistem içinde öğütülüyor. Bir dönem erkek şarkıcalar müthiş öğütüldü. Benim ayakta kalmam, direnmem mucize. Sihirbazlık yapmışım. Bilinçli kitlem var arkamda. Hala konser veriyorum. Ferdi Özbeğen'in 18 yılını çaldılar."

"BÜLENT ERSOY'UN KAPRİSİNİ ÇEKTİM BENİ KISKANIRDI"

"Ud çalarken solistlerin kaprisine uğradım. Bülent Ersoy 'Baharı Bekleyen Kumrular Gibi'yi söylerken mikrofon tutup arada bana da okuturdu, çok alkış aldığımda bozulurdu Bülent. Kadınlar matinesinde asla okutmazdı. 700 bayan var içerde, bizde yakışıklıyız tabii. Gar Gazinosu'nda bir olay yaşadım Bülent Ersoy'a gidiyordum yine. Ustalar başta oturur. Benim iskemlem orasıdır. En sağ ve en sol başta oturan daha çaylaklardır. Sol başta bir ud gördüm. Bülent Ersoy beni oraya uygun görmüş. Bu kibarca kovma gibi.. "Rahmetli Metin Bükey geldi sen burada oturacaksın" dediler. Ben "Artık bundan sonra kimseye çalmayacağım" dedim.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER