ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Nisan 2013 Cuma 10:30

Polat Alemdar'ın donup kaldığı an!

Polat Alemdarın donup kaldığı an!

Sencer Polat'a teslim oldu, ancak Poyraz'ın Polat Alemdar'a kötü bir sürprizi vardı: Elif...


YAZETE.COM

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 188. bölümü beklendiği gibi aksiyon dolu nefes kesen bir bölüm oldu. 

İhtiyarlar Heyeti'nin verdiği Adil Bey'in infazı hükmü Polat Alemdar'ı zor durumda bıraktı. Adil Bey'e durumu anlatan Polat, Heyet'in bu kararından uzun vadede pişmanlık duyacağını belirtti. 

Öte yandan, Sencer hakkında verilen infaz hükmünü yerine getirmek için hemen harekete geçen Polat Alemdar, Sencer'in izini sürerken beklemediği şey gerçekleşti ve Sencer Heyet'e kendisi teslim olma kararı verdi. 

Poyraz'ın tavsiyesiyle teslim olma kararı alan Sencer, kendini Polat Alemdar'ın elinde buldu. Sencer, Poyraz'ın kendilerini takip edip, hem Heyet üyelerini hem de Polat'ı ele geçireceğini düşünüyordu. Ancak, Poyraz onları takip etmek yerine bambaşka bir adrese yönelmişti. 

POYRAZ ELİF'İN YANINDA!

Sencer'i ele geçiren Polat Alemdar, herşeyin bittiğini düşünüyordu ki, Poyraz'ın telefonu işleri tamamen karıştırdı. Zira, telefonun ucundaki Poyraz, Elif'in yanındaydı ve Elif'in tek gözü sargılıydı...

Elif'e ne olduğunu, Polat Alemdar'ın Sencer'i vermeden, Heyet üyelerini de koruyarak Elif'e ulaşıp ulaşamayacağını gelecek 189. bölümde göreceğiz. 

KURTLAR VADİSİ 188. BÖLÜMÜN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER