ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Ağustos 2013 Cuma 18:29

Placebo grubundan ilginç alkollü içki şartı!

Placebo grubundan ilginç alkollü içki şartı!

Dünyaca ünlü müzik grubu Placebo, İstanbul konserinden önce kuliste içki kesinlikle içki görmek istemediklerini belirtti.


(Ömer Çamoğlu-DETAY HABER) YAZETE.COM

Dünyanın en ünlü müzik gruplarından Placebo konser vermek üzere İstanbul'a geldi. Alternatif Rock'ın yıldız grubu bu akşam Parkorman'da hayranlarıyla buluşuyor. 

Konsere İstanbullular büyük ilgi gösterirken, grup üyelerinin organizasyon şirketinden oldukça ilginç bir isteği vardı. 

"HİÇBİR ŞEKİLDE KULİSTE ALKOLLÜ İÇKİ GÖRMEK İSTEMİYORUZ"

Habertürk TV, konserin organizasyon ekibinden Pozitif Live Müzik Direktörü Murat Abbas'la konser alanından canlı bağlantı kurdu. Konser ve Placebo hakkında bilgi veren Abbas, grubun ilginç kulis isteğini de basınla paylaştı. Buna göre; Placebo Grubu kuliste hiçbir şekilde içki görmek istemiyordu. 

Muhabirin "Acaba kulis istekleri neler oldu? Placebo'nun ilginç kulis istekleri var mıydı? Ya da gelirken sizden beklentileri nelerdi?" sorusuna Murat Abbas şu cevabı verdi: 

"Aslında çok fazla enteresan kulis isteği olmadı grubun. Çok rahat, kendinden emin, problem çıkarmayan bir ekip Placebo ekibi. Bir tek enteresan birşey söyleyebilirim, konser ve etkinliklerde bize çok denk gelmeyen birşey. 

Grup kuliste yani sahne arkasında, etrafta hiçbir şekilde içki gözükmesini istemedi. İçerideki içkileri de kulis dışarısına çıkarttırdılar. Açıkçası bu bizim pek denk geldiğimiz birşey değil. "

Yerli ve yabancı şarkıcıların bu tür organizasyonlarda kulisi mahzene çevirdiği düşünülürse, Placebo'nun bu isteği Türkiye'de bir süre tartışılacağa benziyor. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER