ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Nisan 2014 Perşembe 13:30

Petek Dinçöz ağlayarak Başbakandan yardım istedi

Petek Dinçöz ağlayarak Başbakandan yardım istedi

Katıldığı tv programında, Can Tanrıyar ile yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı.


Petek Dinçöz, Beyaz TV ekranlarında konuk olduğu "Söylemezsem Olmaz" programında eski eşi Can Tanrıyar ile birlikteyken neler yaşadığını anlattı.

Dinçöz, uzun zamandır sustuğunu ve artık konuşmaya karar verdiğini söylerken gözyaşlarını tutamadı. Gözyaşlarına hakim olamayan sanatçı, Başbakan Erdoğan'dan yardım istedi.

Ünlü şarkıcı yaşadıklarını bu sözlerle ifade etti:

"İki yıl boyunca sustum artık konuşacağım. Haluk Şentürk'ü bırakmak zorunda kaldım. Aldığım bütün evleri ona verdim. Can Tanrıyar'dan kurtulmak için hala savaş veriyorum. Yeni albüm çıkardım, beni hiçbir programa çıkartmadı.

"BENİ TEHDİT ETTİ"

Porno kasetle bana şantaj yaptı. O kasetteki ben değilim dedim. 'Bana herkes' inanır dedi. Paramı tutmak istedim ama paramı alıyordu. Menajerimin telefonuna ölüm tehditi mesajları yazdılar. Bana kendi hayal ürünü olan yazılar yazdırdı. Can Tanrıyar bana 'Seni bitireceğim' dedi.

"BAŞBAKANIMIZA SESLENİYORUM..."

Gece kulüplerinde dayak yediğimi şiddet gördüğümü herkes biliyordu. Annem bu olaylar yüzünden aylarca sinir tedavisi gördü. Dayak yedim, ormanda saklandım. Can Tanrıyar'dan kurtulamıyorum bana yardım edin. Başbakanımıza sesleniyorum. Emine Hanım'a sesleniyorum. Annem bu olaylar yüzünden aylarca sinir tedavisi gördü. Can Tanrıyar ile tanıştığımızda evliydi ama bana boşanmak üzere olduğunu söylemişti. Zaten benden önce Ebru Yaşar ile birlikteydi" 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER