ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Ekim 2014 Perşembe 10:43

Özge Ulusoy'a pahalı jest!

Özge Ulusoya pahalı jest!

Hacı Sabancı, Özge Ulusoy için Venedik'te özel sürpriz yaptı. Türkiye'nin ünlü sunucu ve modellerinden Özge Ulusoy uzun süredir birlikte olduğu Sabancı yaptığı bu pahalı jest ile gündeme bomba gibi düştü.


İşadamı Hacı Sabancı güzel sevgilisi Özge Ulusoy'a sürpriz yaptı. Hacı Sabancı, Özge Ulusoy için Venedik'te bir otel ayarladı. İki gün burada kalacak olan Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı 40 bin TL ödeyecek. Pahalı jest!

Milliyet'in haberine göre, Türkiye'nin ünlü sunucu ve modellerinden Özge Ulusoy uzun süredir birlikte olduğu Hacı Sabancı'nın sürprizi karşısında mutlu oldu. İşadamı Hacı Sabancı Özge Ulusoy için İtalya'nın Venedik kentinde bir otel ayarladı. Özge Ulusoy Hacı Sabancı çifti düşman çatlattı.

Genç işadamı Hacı Sabancı, sevgilisi Özge Ulusoy'un doğum günü için romantik bir kutlama yaptı. Aşklarını tazelemek için İtalya'nın Venedik kentini tercih eden Özge Ulusoy Hacı Sabancı çifti geceliği 20 bin TL olan bir otelde kalıyor. Sevgilisiyle başbaşa kalmak isteyen Hacı Sabancı, Özge Ulusoy ile 2 gün kalacağı otele 40 bin TL ödeyecek.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER