ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Mart 2014 Pazar 15:27

Özge Ulusoy güzellik sırlarını paylaştı

Özge Ulusoy güzellik sırlarını paylaştı

Model, sunucu ve oyuncu olan Özge Ulusoy, 4 ay önce bitirdiği 'Güzelim, Güzelsin, Güzel' isimli kitabının imza gününde konuştu.


Kitabının gelirini, 'El Ver, Hayata Tutunsun Projesi' kapsamında Koruncuk Vakfı'na bağışlayacağını belirten Ulusoy, söyleşi sırasında kadınlara güzellik sırlarını da anlattı.

Özge Ulusoy, güzellik sırlarını paylaştığı 'Güzelim, Güzelsin, Güzel' isimli kitabının söyleşisi ve imza günü için Midtown AVM'de sevenleriyle buluştu. Ulusoy, Postiga Yayınları'ndan satışa sunulan kitabının gelirini "'Her Çocuk Anne Sevgisi ve Güveniyle Büyümeli" diyerek yola çıkan Koruncuk Vakfı'na bağışlayacağını söylerdi. Ulusoy, söyleşisi sırasında, her zaman bakımlı ve hoş görünmek isteyen kadınlara tüyolar verdi. Kadınlara, makyajlarını gece yatmadan önce mutlaka temizlemeleri uyarısında bulunan Ulusoy, "Sabah yüzünüzü soğuk suyla yıkayıp güne öyle başlayın. Markası ne olursa olsun mutlaka cildiniz için uygun bir temizleme jeli ve nemlendirici kullanın. Yüzünüze masaj yaparak, cildinizin canlanmasını sağlayın" dedi.

Söyleşi sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ulusoy, önemli bir projede Koruncuk Vakfı yararına çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Koruncuk Vakfı Bireysel Bağış Sorumlusu Aydan Kıral da söyleşiye katılarak vakıfla ilgili bilgiler verdi. Kıral, "Koruncuk Vakfı; 0-6 yaş aralığındaki korunmaya muhtaç çocukları Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan alarak Çocukköyü'nde, kendine güvenli, sağlıklı bireyler olarak yetiştirmeye çalışıyor. İzmir'de 2'nci çocuk köyümüzü hayata geçirmek gerekli çalışmaları yapıyoruz" diye konuştu.

Ulusoy söyleşi ardından Midtown AVM'deki D&R Mağazası'nda okuyucuları için kitaplarını imzaladı.

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER