ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Kasım 2014 Pazar 13:36

Önce eşinin soyadı ve fotoğraflarını sildi sonra net konuştu

Önce eşinin soyadı ve fotoğraflarını sildi sonra net konuştu

Ece Erken çıkan haberlerin ardındanson olarak kendi twitter hesabından açıklama yaptı.



Ece Erken-Serkan Uçar çifti, Serdar Ortaç'ın "E bak evlendiniz, ne güzel çocuk da yaptınız. Ece bize de öğretin nasıl yaptığınızı." esprisi üzerine boşanmanın eşiğine geldi.

Serkan Uçar, Serdar Ortaç'ın esprisi üzerine Ece Erken'i azarlayınca güvenlik görevlileri müdahale etti, Uçar eşinin oradan ayrıldığını duyunca "O karıyı boşayacağım ulan, nasıl haber vermeden gider" diye bağırdı.

Ece Erken son olarak kendi twitter hesabından şu notu paylaştı:  Yoğun istek üzerine herkes mutlu olsun ayrılık yok toptan cevap

Ece Erken, Haziran ayında sürpriz bir şekilde nikah masasına oturduğu eşinin soyadını, ve birlikte yer aldıkları fotoğrafları kavganın ardından sosyal medyadaki hesaplarında sildi.

"ALKOLLÜYDÜM"

Daha sonra Serkan Uçar ve Ece Erken'den, ayrı ayrı açıklamalar geldi. İki isim Instagram'dan açıklama yaparken Serkan Uçar alkollü olduğunu 1-2 kadeh içki yüzünden saçmaladığını söyleyerek özür diledi.

Ece Erken ise hayatının en güzel günlerini yaşadığını ifade ederek, tek derdinin bebeğinin sağlığı olduğunu, hamilelik gibi bir olağanüstü mucizevi durumu yaşarken kimseyi takamayacağını söyledi.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER