ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Şubat 2014 Salı 15:26

O sunucu konuştu

O sunucu konuştu

GS TV'den Fenerbahçeli olduğu için kovulan Gülçin Tunçok nasıl kovulduğunu anlattı.


 

GS TV'den Fenerbahçeli olduğu için kovulan Gülçin Tunçok, yaşadıklarını 2. Sayfa'nın canlı yayınında anlattı:

GS TV'de işe giriş yaparken Fenerbahçe'yi tuttuğumu, bunun sorun olup olmadığını sordum. Bana 'Burada çalışan herkesin GS'lı olması mümkün mü?" diye karşılık verildi, sorun olmayacağı belirtildi. FB ile ilgili sosyal medya üzerinden yaptığım paylaşımlar sorun oldu, bunları kaldırmamı, camiaya zarar vereceğini söylediler. Çok haklı bir talep olduğu için bütün paylaşımları kaldırdım. Twitter'ı kapattım yeni bir hesap açtım, Facebook'daki fotoğraflarımı sildim.

Bir sabah bir uyandım benim elimde olmayan başka bir arkadaşımın profilinden alınmış fotoğraflarım sosyal medyada paylaşılıyor. Boynumda FB atkısı var. İnsanlar fotoğrafın altına " Bu kızı işten çıkarana kadar durmak yok" yazmış. İş arkadaşlarımdan telefon geldi 'Canını sıkma, yarın konuşuruz' dediler. Ertesi gün gittiğimde 'Taraftardan çok baskı geldi' dediler.22 yıldır Fenerbahçe'yi tutuyorum. Bu benim özel hayatım, diğeri ise işim. Benim işim haberi okumak. Bütün GS taraftarı böyle yaklaşmadı olaya. Ama bazıları "Sen bizim verdiğimiz kombine parasıyla ekmek mi yiyorsun, haram zıkkım olsun gibi" mesajlar atttı.

Ben kanaldan hiç para almadım. FB'nin adalet için yaptığı yürüyüşten bir fotoğraf karesini twitter'dan RT yaptım. Fotoğrafta FB'li, GS'lı, Beşiktaş'lı taraftarlar kol kola yürüyordu. Fotoğrafın üzerinde "Adalet istiyoruz" yazıyordu. Ben de ülkemde adalet istiyorum. Ben öğrenciyim, belki şu anda evimi geçindirmekle yükümlü değilim. Yarın başkası ailesine bakmakla yükümlü biri bu nedenden işten çıkartılacak. Hiçbir korumda böyle bir şey yaşanmamalı.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER