ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Ekim 2014 Cuma 20:11

O sözleri affetmedi

O sözleri affetmedi

Özlem Yıldız, Sanatçı Seren Serengil'in 1 Ekim 2014 tarihinde bir TV programında söylediği sözlerle ilgili olarak avukatı aracılığıyla şikayet dilekçesi sundu.


Ünlü sunucu Özlem Yıldız, “Özlem evliyken eski erkek arkadaşımla Facebook’tan yazıştı" diyen Seren Serengil’den şikayetçi oldu.

Son günlerde magazin gündemine oturan Özlem Yıldız- Seren Serengil polemiği yargıya taşındı. Savcılığa müşteki sıfatıyla ifade veren Yıldız, Serengil ile uzlaşmak istemediğini söyledi. Yıldız, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek Cumhuriyet Savcısı Hasan Bölükbaşı’na şikayetçi sıfatıyla ifade verdi. Güzel sunucu ifadesinde, “Kim ne derse desin’’ adlı programda Serengil’in kendisiyle ilgili onur ve şerefini zedeleyici, çirkin ve aşağılayıcı nitelikte beyanlarda bulunduğunu söyledi. Uzlaşmak istemediğini belirten Yıldız, Serengil’in kendisini toplum önünde küçük düşürdüğünü, şikayetçi olduğunu belirtti.

Adliye çıkışında görüntülenen Yıldız, sorulara cevap vermeyerek gülümsemekle yetindi. Yıldız, avukatı Rezan Epözdemir ile birlikte aracına binerek adliyeden ayrıldı.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER