ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Kasım 2013 Çarşamba 09:56

O Ses Türkiye'de tanıdık bir yüz

O Ses Türkiyede tanıdık bir yüz

O Ses Türkiye'de Nur Cennet Uçar'ı karşılarında gören jüri şaşkınlığını gizleyemedi.


Star TV'nin sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'de bu gece jüriyi şaşkına çeviren bir olay yaşandı.

O Ses Türkiye'ye geçen sene de katılan ve uslubü ile negatif enerjileri üzerine toplayan 23 yaşındaki Nur Cennet Uçar söylediği şarkının ardından jüri oylamasındaki tavırları yüzünden Acun Ilıcalı tarafından yarışmadan kovulmuştu.

Dün akşamki bölümde ise O Ses Türkiye'ye katılan ve özür dileyerek yanlış anlaşıldığını söyleyen Nur, Ben Olmayınca adlı şarkı ile ikinci kez O Ses sahnesinde yer aldı.

Ebru Gündeş ile aynı anda dönen Hadise, yarışmacı tanıyarak şaşkınlık yaşadı ve direk olarak Acun'a baktı. Gökhan ve Murat Boz'da aynı anda döndü ve Murat'ta Hadise ile aynı şaşkınlığı yaşadı.

Ebru Gündeş şarkının kendi şarkısı olmasını rağmen çok beğendiğini söyledi ve takımında istediğini söyledi.

Murat Boz ise geçen seneden bu yana çok değişiklik olmuş diyerek Nur Cennet'i takımında görmek isteğini söyledi.

Hadise ise sesine söylenecek bir söz olmadığını belirterek, geçen sezon yaşanan kötü olayın ardından elde ettiği ikinci şansı iyi değerlendirmesini söyledi ve hepimiz seni sevelim dedi.

Gökhan ise Hadise'nin yaptığı yorumlardan yola çıkarak karşınızdaki insanlara güzel hisler yaşatmanın önemli olduğunu söyledi.

Geçen sene yapamadığını bu sene yaparak dört jüri üyesini de döndürerek hayallerini gerçekleştiren Nur Cennet bundan sonra şarkıları ile konuşmak istediğini söyledi.

Takım seçmek için süre isteyen Nur Cennet 'şöyle bir bakayım' dedi. Bunun üzerine Gökhan 'neye bakıyorsun' diye sorunca Nur Cennet 'gözlere bakıyorum elektrik almam lazım' diye cevap verdi. Bunun üzerine Acun Gökhan'a dönerek 'dikkat et Gökhan elektrik alınca geri veriyor çarpılma sonra' diye şaka yollu gönderme yaptı.

Nur Cennet Gökhan'ın takımında olmayı seçti.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER