ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Kasım 2014 Cumartesi 14:07

Nişanlısı için çekimlere ara verdi

Nişanlısı için çekimlere ara verdi

Caner Kurtaran, kendini yenilemek, ailesine ve nişanlısına daha fazla vakit ayırmak için dizi çekimlerine ara verdiğini söyledi.


Yaprak Dökümü’nde Ferhunde’nin eşi Şevket karakteriyle tanınan Caner Kurtaran, kendini yenilemek, ailesine ve nişanlısına daha fazla vakit ayırmak için dizi çekimlerine ara verdiğini söyledi.

Kurtlar Vadisi Irak, Güz Yangını, Kırık Kanatlar, Yaprak Dökümü, Aşk ve Ceza, Sırat, Huzur Sokağı, Böyle Bitmesin ve en son olarak da Çırağan Baskını dizilerinde rol alan ve hayranlarının en çok Yaprak Dökümü dizisinde Ferhunde’nin eşi Şevket olarak tanıdığı Caner Kurtaran, ailesi ve nişanlısıyla daha fazla vakit geçirmek için bir takım dizi projelerine ara verdiğini söyledi.

Nişanlısı makeupayşe olarak tanınan ve ünlülerin makyözü olan Ayşegül Kartal’ın burun ameliyatı için Samsun’a geldiğini belirten ünlü oyuncu Kurtaran, “En son TRT’de oynanan Çırağan Baskını’nda rol aldım. Ondan sonra bir tiyatro oyunu vardı. Bunların hepsine bir ara verdim. Şuanda kendimi bir oyuncu olarak tekrardan yenileme, ailemle ve nişanlımla zaman geçirmek için hepsine ara verdim. Önümüzdeki ocak ayında ya da yaza doğru projelere bakacağız. Görüştüğümüz birkaç proje var ama netleşmiş bir durum yok” dedi.




KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER