ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Mart 2013 Cuma 01:13

Nihat Hatipoğlu'ndan Vadi'deki o sahneye yorum!

Nihat Hatipoğlundan Vadideki o sahneye yorum!

Polat Alemdar'ın dua ettiği sahne, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun programına konu oldu. Hatipoğlu dua sahnesini böyle değerlendirdi...


YAZETE.COM

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 185. bölümünde Polat Alemdar'ın ettiği dua ve okuduğu Asr Suresi, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun programına konu oldu. 

Kurtlar Vadisi Pusu'dan hemen sonra ATV'de ekrana gelen Dosta Doğru programının girişinde Nihat Hatipoğlu geçen hafta Polat Alemdar'ın ettiği duayı seyircilerine hatırlattı. 

Posta Gazetesi'nin televizyon eleştirmeni Mesut Yar, Vadi'deki Polat'ın dua sahnesiyle ilgili Nihat Hatipoğlu'na çağrıda bulunmuş, o sahneyle ilgili yorum istemişti. 

Hatipoğlu da, Mesut Yar'ın bu çağrısına atıfta bulunarak, önce Polat'ın o sahnesini ekranlara getirdi, ardından Polat'ın neden Asr Suresi'ni okuduğuna dair yorumlarda bulundu. 

"POLAT ASR SURESİ'Nİ GÜZEL OKUDU"

Polat Alemdar'ın Kur'an ayetlerini tilavetini beğendiğini ifade eden Hatipoğlu, önce Asr Suresi'nin mealini verdi, ardından Polat'ın neden bu sureyi okumuş olabileceğini yorumladı. 

İşte Nihat Hatipoğlu'nun o sözleri;

"Muhtemelen şundan dolayı okumuştur. Asr Suresi; çilede, yalnızlıkta, gurbette, tıkanmışlıkta, hayırlı bir işin akabinde ve bir sıkıntıdan çıkışta okunabilir. Asr Suresi'ni okumak bir sahabi sünnetidir, bir sahabi geleneğidir."

NİHAT HATİPOĞLU'NUN AÇIKLAMALARININ TAMAMI VE DUA SAHNESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

KAYNAK:
yazete.com
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER