ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Ağustos 2014 Cuma 16:46

Nihat Doğan Murat Göğebakan’ı Anlattı

Nihat Doğan Murat Göğebakanı Anlattı

Ünlü türkücü Nihat Doğan, “Dünya zevkine dair hiçbir arzusu olmayan enteresan bir insandı. Böyle geldi böyle gitti” dedi.


Sanatçı Murat Göğebakan’ın Fatih Camii’ndeki cenaze törenine siyaset, sanat ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Ünlü türkücü Nihat Doğan, “Dünya zevkine dair hiçbir arzusu olmayan enteresan bir insandı. Böyle geldi böyle gitti” dedi.

.Kılınan cenaze namazının ardından son kez helallik alındı. Göğebakan’ın tabutu hep birlikte omuzlanarak cenaze aracına konuldu. Törene katılan ünlü türkücü Nihat Doğan, “Ülkemizin başı sağ olsun, hepimizin başı sağ olsun. Bir ülke insanı, sevgi insanını kaybettik. Bir ağabeyimizi kaybettik. 1997’den beri çok sevdiğim beraber olduğum can dostlarımdan bir tanesiydi. Başımız sağ olsun. Sadece temennim şu; dünya hayatında görmediği huzuru, tadı inşallah Rabbim kendi yanında gösterecek. Dünya zevkine dair zerre miskal kadar bir şeyi yoktu. Dünya zevkine dair hiçbir arzusu isteği olmayan enteresan bir insandı. Böyle geldi böyle gitti” dedi.

"VEFATINDAN 3 SAAT ÖNCE GÖRÜŞTÜM"

Göğebakan ile en son ne zaman görüştünüz sorusu üzerine Doğan, “Vefat etmeden 3 saat önce görüştüm. Maşallah melek gibiydi, tertemizdi. En son ben gördüm, konuşamadı, makineye bağlıydı zaten kendisi. Allah mekanını cennet eylesin” diye konuştu.

Törenin ardından soruları yanıtlayan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ise “Başımız sağ olsun. Millete mal olmuş bir şahsiyetti. Hepimizin üzüntüsü oldu. Ümit ediyorum milletin gönlünde kalacaktır” diye konuştu.






 

KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER