ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Aralık 2014 Perşembe 15:28

Neden kavga ettiği ortaya çıktı

Neden kavga ettiği ortaya çıktı

Ahmet Kural’ın Çarşı’da çıkardığı kavganın perde arkası...



Oyuncu Ahmet Kural'ın Beşiktaş Çarşı'da senaristi Selçuk Aydemir'in açtığı mekanda, Zilan Duru isimli oyuncuyla yaşadığı kavganın ayrıntıları ortaya çıktı.

"HEPİNİZ ANCA ORADA OTURUP MİLLETE GİYDİRİN" DEDİ

Güneş'in haberine göre, olayı ekşi sözlük'te yazan Duru, Kural'la pazar gecesi ortak arkadaşları tarafından tanıştırıldığını belirterek, "Daha tokalaşırken nasıl bir bakış attıysam 'Oha bu beni sevmedi, ben döverim lan bunu?' dedi. Sarhoştur dedik alttan aldık. Daha sonra gelip 'Neden bana uyuz oldun neden beni sevmedin lan?' diye bir soru yöneltti. Tanışma şeklini garip bulduğumu belirttim. 'Eee ne yapcan?' dedi. Ben de şakayla karışık 'Ekşiye yazacağım' dedim. Yapmazsan 'O.ç'sun. Orada benim 10 tane hesabım var, seni bulurum ve a.k. Hepiniz anca orada oturup millete giydirin' dedi. Ben de güldüm" yazdı.

"KARŞINDAKİ KADINA ADAMMIŞCASINA DALMAK.."

Kural'ın bu olayın üzerine kızıp üzerine su attığını anlatan Duru, cümlelerine şöyle devam etti: "Araya birileri girmese dövecekmiş beni. 'Aman gözünü sevim cevap verme, alkollü zaten görmüyon mu?' denilince mekandan çıktık. Yoksa pek susulası bi olay değildi. Sevgili Ahmet, sırf çalıştığın insanların gecesi bozulmasın diye seni orda yumruklamadım. ama beni bul ve dediğini yap. Gişe filmlerinden gelen iki günlük şöhret her b.ku yemeye, karşısındaki bir kadına adammışcasına dalmaya yeltenmeyi muktedir kılmıyor."

ESKİ SEVGİLİSİNİN PARMAĞINI KIRMIŞTI

Kural, Eylül ayında da halkla ilişkilerci Naz Çekem'in parmağını kırmıştı. Çekem'in beraber fotoğraflarını sosyal medyadan yayınlayıp aşk yaşadıkları haberini yaptırdığını düşünen Kural, genç kadını gördüğü bir mekanda yanına gidip parmağını kırınca mahkemelik olmuştu.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER