ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Aralık 2014 Pazartesi 11:03

Naomi Bodrum'da işletmeci olacak

Naomi Bodrumda işletmeci olacak

Naomi Campbell'in bu yaz sıklıkla geldiği Bodrum'daki detoks merkezini satın almak istediği, olumsuz yanıt alınca ortaklık için öneri sunduğu ve bu kapsamda önümüzdeki aylarda işletme sahibiyle görüşeceği bildirildi.


Dünyaca ünlü İngiliz model Naomi Campbell'in bu yaz sıklıkla geldiği Bodrum'daki detoks merkezini satın almak istediği, olumsuz yanıt alınca ortaklık için öneri sunduğu ve bu kapsamda önümüzdeki aylarda işletme sahibiyle görüşeceği bildirildi.

İngiliz, Alman, Japon ve Hollandalı iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerinin akın ettiği 'The Detoks Bay' adlı detoks merkezinin işletmecisi, aynı zamanda AFM sinemalarının kurucusu Sedat Akdemir, Naomi Campbell ile Kate Moss'un birkaç kez merkezde kampa girdiğini belirterek şunları söyledi:

"Tesisi çok beğendi. Hemen satın alabileceğini söyledi. Ancak ben burayı dünyada örneği olan birkaç sağlık merkezinden biri yapmak istediğim için kesinlikle satamayacağımı söyledim. Ortaklık teklif edince kabul ettim. Önümüzdeki birkaç ay içinde gelecek ve konuyu netleştireceğiz. Amacım burayı dünyaca ünlü isimlerin sağlıklarına kavuştuğu bir merkez haline getirmek."

ÇOK ZENGİN VE ÜNLÜLER TERCİH EDİYOR

Detoks merkezlerinin ülkede hızla yayıldığını doğa, tarih, kültür ve beslenme ile sağlık turizminin önde gelen dallarından biri olmayı başardığını belirten Akdemir şöyle konuştu:

"İki yıl önce açtığımız merkezimize dünyanın çok ünlü isimleri ilgi gösterdi, kamp için geldi. Detoks merkezleri Türk sağlık ve dinlence turizminin önde gelen unsurlarından biri olmayı başardı. Ayrıca bu merkezleri tercih eden kişilerin çok zengin ve ekonomik yönden güçlü olmaları, Bodrum ve Türk turizmi açısından da büyük önem taşıyor." 

BELGESELCİLER ÇEKİM YAPTI

Öte yandan; Japonya'nın dünyaca ünlü sualtı fotoğrafçısı ve kameraman Masakazu Akagi ile Osaka Üniversitesi Sanat Bölümü Fotoğrafçılık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mineko Orisaku, Panasonic şirketi için hazırladığı özel bir belgesel programında Türkiye'den sadece The Detoks Bay'a yer verdi. Torba koyundaki işletmesi önünde Sedat Akdemir, Japon belgesel ekibine röportaj verdi.














KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER