ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Aralık 2014 Perşembe 10:32

Meryem Uzerli ile Ozan Güven yeni bir aşka yelken açtı

Meryem Uzerli ile Ozan Güven yeni bir aşka yelken açtı

Yılın son günleri yaklaşırken Cem Yılmaz-Ayşe Hatun Önal çiftinden sonra bir aşk bombası daha patladı. Meryem Uzerli ile eski rol arkadaşı Ozan Güven, yeni bir aşka yelken açtı.


Tükenmişlik Sendromu nedeniyle rol aldığı diziyi bırakıp Almanya'ya dönen Meryem Uzerli, Can Ateş'ten olan kızı Lara'yı doğurduktan sonra yeni dizi tekliflerine olumlu bakmaya başlamıştı. Bu nedenle 1,5 yıl sonra Türkiye'ye dönen Uzerli, soluğu arkadaşlarının yanında almıştı.

Arkadaşlarıyla çekilen fotoğraflarını Instagram'a yükleyen Uzerli, eski dizisindeki rol arkadaşı Ozan Güven'le çekildiği kareleri de sayfasında paylaşmıştı.

ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ

Bu arkadaşlık aşka dönüştü ve Uzerli ile Güven'in gizlemek için büyük çaba sarf ettiği ilişkisi, önceki akşam Akatlar'da ortaya çıktı. Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre; Cem Yılmaz'ın Akatlar'da bulunan evine misafirliğe giden Uzerli ve Güven, evden gece saat 01.00'de ayrıldı. Önce çevreyi kolaçan eden Ozan Güven, sokakta kimsenin olmadığını görünce Meryem Uzerli'yle dışarı çıkıp el ele yürümeye başladı. İkili, bir anda karşılarında kameraları görünce büyük panik yaşadı.

OZAN GÜVEN'İN EVİNE GİTTİLER

Önce ellerini ayıran çift, ardından birbirinden uzaklaştı ve hızla yürümeye başladı. Ancak panik havası kısa sürede dağıldı. Ozan Güven, yeniden Meryem Uzerli'nin yanına gitti, elini omzuna attı. Uzerli de kolunu sevgilisinin beline doladı. İkili, "Hayırlı olsun, ne zamandan beri birliktesiniz?" sorusunu gülerek yanıtsız bıraktı. Sevgililer, daha sonra Ozan Güven'in evine girdi.

Ozan Güven, oğlu Ali'nin annesi yönetmen Türkan Derya'dan boşandıktan sonra Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Hüsnü Güreli'nin kızı Yosun Güreli'yle aşk yaşamış, ancak ilişkileri uzun ömürlü olmamıştı. Meryem Uzerli ise kızı Lara'nın babası işadamı Can Ateş'le olaylı bir ayrılık süreci yaşamış, Ateş'in Almanya'ya kızını görmeye gitmesi, çiftin barıştığı iddialarını gündeme getirmişti. Meryem Uzerli ile Ozan Güven'in yeni aşkı, geçmişe sünger çekip eski defterleri kapattıklarını da gözler önüne serdi.

MERYEM ALMANYA'DAYKEN DESTEK OLMUŞTU

Meryem Uzerli, tükenmişlik sendromu yaşadığı gerekçesiyle Almanya'ya gidince rol arkadaşlarından destek mesajları almıştı. O isimlerden biri de Ozan Güven'di. Güven, moral mesajlarıyla Uzerli'ye destek olmuştu. Uzerli de kısa süre önce Güven'e yeni filmi "Pek Yakında" için tebrik mesajı yollamıştı.

OZAN GÜVEN İLE CEM YILMAZ'IN SEVGİLİLERİ KAYNAŞTI

Ozan Güven, sevgilisini yakın arkadaşı Cem Yılmaz'ın yeni aşkı Ayşe Hatun Önal'la da tanıştırdı. Uzerli, birkaç gün önce sosyal medyada "Aşığım, fazlasıyla hayranlık uyandırıcı" notuyla Ayşe Hatun Önal'ı ne kadar beğendiğini belli etti. Önal da Uzerli'ye "Tanrı seni korusun kardeşim" karşılığını verdi.  

Kaynak: Sabah

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER