ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Kasım 2012 Çarşamba 08:00

Mehmet Ali Erbil kedisine ağlıyor

Mehmet Ali Erbil kedisine ağlıyor

Bir kozmetik firmasının tanıtımında görüntülenen Mali'nin, kedisinin ölümünden çok etkilendiği görüldü.


Son dönemde adından sıkça söz ettiren Kırmızıgül Kozmetik, yeni ürünlerinin tanıtımını Cevahir Otel'de gerçekleştirdi. 

Mehmet Ali Erbil ve Bülent Ersoy'un da sahne aldığı gecede hem ürünler tanıtıldı hemde bol kahkaha tufanı yaşandı.

MEHMET ALİ ERBİL'İN ÜZGÜN HALİ DİKKAT ÇEKTİ

Sahne almadan önce basın mensupları ile röportaj yapan Mehmet Ali Erbil'in son derece üzgün olduğu ortaya çıktı. Hayvanlara olan düşkünlüğü ile bilinen Mali'nin kedisini komşusunun köpeği ısırmış ve ölmüş. Bu durumdan yakınan Malinin üzgün halleri dikkat çekti. Bu arada kozmetik firmasının işinde olduğu için mutlu olduğunu söyleyen ünlü şovmen bakımı sevdiğini ve periyodik olarak her hafta yaptırdığını söyledi.

"BÜLENT ERSOY İZMİR'DE EV'LENDİ"

Mehmet Ali Erbil 'den sonra sahne alan Bülent Ersoy un şıklığı ve taktığı birbirinden değerli pırlanta takılar göz kamaştırdı. Sağ elinde turkuaz yüzük olurken, sol elinde ise pırlanta taşlarla süslü saati, tek taş yüzüğü dikkat çekti. Bu arada Bülent Ersoy'un sevgilisinin oturduğu İzmir'den bir ev satın aldığı da ortaya çıktı. İzmir'de ev alıp almadığını soran muhabire; "yani evleniyorsunuz, İzmir'de, doğru mu?" sorusuna Diva'nın kahkaha atarak "olabilir" demesi yeniden evleniyor mu sorusu akıllara getirdi.

200 BİN TL'LİK TEPSİ HEDİYE ETTİLER

Bu arada Kırmızıgül kozmetik firması Genel Müdürü Doğan Altekin Diva Bülent Ersoya 200 Bin TL değerinde bir tepsi hediye etti.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER