ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Mart 2013 Çarşamba 12:03

Matrak konser sürüyor

Matrak konser sürüyor

Mustafa Avkıran “Sabahlar Olmasın” diyor, matrak konser devam ediyor!


Yılların tiyatrocusu Mustafa Avkıran, muhteşem oyunculuğunun içine gizlediği sesini dinleyicilerle paylaşmak için, 23 Mart 2013 Cumartesi akşamı garajistanbul’da sahne alıyor.

“At iki tek, devir bir şarap, çak beş votka, aman sabahlar olmasın!” sloganıyla renklenen gece eğlendirmeyi, gülmeyi, tatlı çakırkeyfliği, muhabbeti vaad ediyor.

Sesi ile gösterdiği performansla izleyiciye ters köşe yapan Mustafa Avkıran, sahnede oyunculuğunu da konuşturarak izleyiciye keyif dolu bir gece yaşatıyor.

Repertuarını kült, herkesin bildiği rakı sofrası şarkılarından seçen Mustafa Avkıran, geceye katılanlara adeta evindeymiş gibi hissettiriyor. Meyhane atmosferini gelenlere yaşatan sanatçı, seyirciyi interaktif olarak programına dahil ederek, mekanı “sabahlar olmasın” naralarıyla şenlendiriyor.

SÜRPRİZ KONUKLAR ŞAŞIRTIYOR

Her program, farklı bir konuk sanatçı, sesiyle “Sabahlar Olmasın” programına renk katıyor. Sahneye çıkıp Mustafa Avkıran’a eşlik eden, ya da seçilen repertuardaki farklı şarkıları seslendiren süpriz konuklar izleyenlere keyif dolu anlar yaşatıyor.

Gülmek, eğlenmek,etkileyici bir sahne şovu izlemek,enfes şarkıları leziz lezzetlerle birleştirmek için, izleyicileri şehrin ve sanatın kesiştiği nokta olan garajstanbul’a bekliyoruz! 23 Mart 2013 Cumartesi akşamı saat 22:00’de başlayan eğlence “Sabahlar Olmasın” temennileri ile devam edecek.
 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER