ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Mart 2013 Cuma 08:40

Mahsun Kırmızıgül'ü kızdıran taklit

Mahsun Kırmızıgülü kızdıran taklit

Taklitleri hakkında konuşmak istemeyen Mahsun Kırmızıgül, son taklitten sonra hepsini topa tuttu.


Yönetmen Mahsun Kırmızıgül, kendisinin taklit edildiği televizyon programlarına Twitter üzerinden sert tepki gösterdi.

Medyadan uzak durmaya çalıştığını kaydeden Kırmızıgül, karşısında el pençe durduğunu iddia ettiği kişilerin arkasından taklitlerini yapıtğını söyledi.

Ünlü yönetmenin tepkisiyle akla genç oyuncu Ceyhun Fersoy'un Kanaltürk'te ve Yetenek Sizsiniz'de çok önceden yapılan Mahsun Kırmızıgül taklitleri geldi.

GÜLDÜREN MAHSUN TAKLİDİ

Yetenek Sizsiniz'in Show TV'de yayınlanmaya başladığı dönemlerde bir yarışmacı tarafından Mahsun Kırmızıgül'ün taklidi yapılmıştı. Yarışmacının taklidi stüdyodaki izleyiciler tarafından ilgiyle izlenirken, yarışmanın jüri üyelerinden Hülya Avşar da beğenisini gizlemeden "Neredeyse aynı" diyerek şovu öven ifadeler kullanmıştı.

BİR BAŞKA TAKLİT DAHA

Öte yandan Mahsun Kırmızgül'ün senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı Güneşi Gördüm filminde küçük bir rolü olan genç oyuncu Ceyhun Fersoy da geçtiğimiz günlerde Kanal Türk'ün 2. Sayfa programında Mahsun Kırmızıgül taklidi yapmıştı.

Mahsun Kırmızıgül'ün kendisine verdiği direktiflerden bir şey anlamadığını ima eden ve konuşmasının taklidini yapan Ceyhun Fersoy, Fersoy, Kırmızıgül'ün söylediklerinin kendisine asistanları tarafından tercüme edildiğini söylemişti..

STÜDYODA KAHKAHA TUFANI KOPTU

 

Mahsun Kırmızıgül'ün yanıtı hayli gecikmeli de olsa sert oldu.

Ünlü yönetmen, Twitter hesabından yaptığı açıklamada ".. saygı duymayan zatlar, karşımda el pençe durarak iki yüzlülük yapıyor" gibi ağır sözler söyledi.

İşte Mahsun Kırmızıgül'ün Yetenek Sizsiniz'e verdiği o tepki;

"Her şeyden uzak durmama rağmen, kötü taklitlerimi yaparak bir şey yaptığını zanneden sözde komdyenler, çok eskilerde kalmışlar. Ayıp artık.."

"Gündemde olmayı çek seven biri değilim. Sadece yaptıklarımla anılmak isterken, basit taklitlerimi yaparak gündeme getirmeleri etik değil."

"Hayatla olan mücadelemi göremeyen ve saygı duymayan bu zatlar, karşımda el pençe durarak iki yüzlülük yapıyorlar."

"Böyle demode taklitler yaparak sanat yaptığını zanedenlerin de gerçeği bilmeleri gerekiyor. Sanat bu değil..."

"Benim pr çalışmasına ihtiyacım yok. Umurumda da değil. Böyle sessiz ve uzak durmak en güzeli..."

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER