ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Kasım 2014 Perşembe 12:21

Mahkemeye ilk o gitti

Mahkemeye ilk o gitti

Ali Ata Demirer ile Fatma Özge Borak, tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.



İki yıl önce Suada'da dillere destan bir törenle evlenen ünlü komedyen Ata Demirer, Borak'tan boşanmak için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Aynı güne alınan jet duruşmaya davacı Demirer, davalı eşi ve avukatları katıldı. Çift, şiddetli geçimsizlik yaşadıklarını, boşanma konusunda anlaştıklarını ve birbirlerinden herhangi bir maddi manevi tazminat ile nafaka taleplerinin olmadığını açıkladı.

ATA DEMİRER MAHKEMENİN SULH ÖNERİSİNE İTİRAZ ETTİ

Güneş'te yer alan habere göre, Mahkeme hakimi, 4787 sayılı yasaya göre aile içindeki karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün korunması bakımında sorunların sulh yoluyla çözümü gerektiğinde uzmanlardan faydalanılabileceğini açıkladı. Ancak Demirer, "Davalı ile aramızda şiddetli geçimsizlik vardır. Mahkemenin sulh girişiminin bir faydası olmayacaktır. Evliliğin mali sonuçları hakkında anlaştık. Birbirimizden alıp verecek malımız, katkı payı ve katılma alacağımız yoktur. Kendimiz için nafaka ve tazminat talebimiz yoktur. Boşanmamıza karar verilsin” dedi. Borak da eşiyle her türlü konuda anlaştıklarını belirterek boşanmalarına karar verilmesini istedi. Mahkeme, anlaşmalı olarak boşanmak isteyen çiftin boşanmalarına karar verdi.

"İNSANİ SEVGİMİZ DURUYOR"

Çift, ortak yaptıkları açıklamada "3 yılı aşkın süredir devam eden ilişki ve evliliğimizi karşılıklı anlaşarak, arkadaşça ve dostane duygularla bitirme kararı almış bulunmaktayız. İnsani sevgisinden bir şey kaybetmemiş iki arkadaş olarak, geçireceğimiz bu zor süreçte sizlerin de yanımızda olarak gerekli hassasiyeti göstermenizi önemle rica ederiz" cümlelerine yer verdi.

ATA İÇİN EŞİNİ BIRAKMIŞTI

Her yerde mutluluk pozu veren Demirer'in bu ani kararı, ihanet iddialarını da gündeme getirdi. Komedyenin Borak'ı Instagram'da takipten çıkarması ve ortak tüm fotoğraflarını silmesi de iddiayı güçlendirdi.

Demirer'le Eyvah Eyvah filminin setinde tanışan ve yakınlaşan Borak, serinin 2. filminde kısa bir rol de oynayan 3 yıllık eşi Bülent Şakrak'tan bu nedenle boşanmıştı. Şimdi Demirer'in aynı kaderi yaşadığı öne sürülüyor.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER