ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Ekim 2014 Çarşamba 12:12

Leman Sam'a bir darbe de eski eşinden!

Leman Sama bir darbe de eski eşinden!

Kurban kesenleri IŞİD militanlarıyla bir tutan şarkıcı Leman Sam'a bir darbe de eski eşi Selim Sam'dan geldi: Sanal tanrısı olan kurbanı mesele yapar


Kurban Bayramı'nda attığı, "Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır. IŞİD beni şaşırtmıyor" tweet'yle büyük tepki çeken Leman Sam, çareyi Hollanda' ya kaçmakta buldu.

GÖRÜŞMÜYORLAR...

Kendisi gibi şarkıcı olan kızı Şevval Sam'ın desteğini arkasına alan Leman Sam, en büyük darbeyi eski esi Selim Sam'dan aldı. Leman Sam'la 12 yıl evli kaldıklarını ve daha sonra ayrıldıklarını söyleyen Selim Sam, eşiyle görüşmediğini, sadece büyük kızı Şelale Şehnaz ile görüştüğünü söyledi.

Selim Sam, şöyle konuştu: "O'nu en iyi ben tanırım. Fazla konuşup gerginlik çıkarmak istemiyorum. Kaldı ki ben İslam'a göre açıklama yaparım. Herkes Allah'a inandığını söyler. İnananlar Allah'ın istediği kriterlere uyuyorlarsa onlar gerçek inananlardır. Gerisi ise kendi sanal tanrılarına inananlardır. Ama Allah'a inandıklarını zannederler. Örnek vermek gerekirse, kurbanı mesele yaparlar."

Adem ÜLKER/TAKVİM 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER