ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Eylül 2014 Pazar 16:42

Kurtlar Vadisi Pusu'nun anlamlı gecesi

Kurtlar Vadisi Pusunun anlamlı gecesi

Türkiye'nin en çok sevilen ve her bölümü merakla izlenen efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 12.yılını muhteşem bir geceyle kutladı.


Türk televizyon tarihinde adını altın harflerle zirveye yazdırmış olan dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 12.yılı görkemli bir geceyle kutlandı. Türkiye'de ve dünyada izleyicilerine birbirinden önemli konuları kaliteli bir senaryo ile sunan Kurtlar Vadisi Pusu gösterdiği bu başarıya yakışan bir gecede büyük bir çoşku ile kutladı.

Yayınlanan her bölümüyle olay olan ve göstermiş olduğu başarı ile hakkında  en çok konuşulan dizi olan Kurtlar Vadisi Pusu, yeni yayın döneminde de yıllardır sevenlerinin alıştığı kalitede bölümlerle ekranlara dönüyor. Yeni sezonunda Kanal D'de takipçileriyle buluşacak olan  Kurtlar Vadisi Pusu kendi gününde ve kendi saatine izleyicileriyle buluşacak. 

Muhteşem geceye ünlü akını

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 12.yılının kutlandığı gecede davetlilerde şıklıkları ve zarefetleriyle göz kamaştırdılar. Bu anlamlı geceye başta Pana Film Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurtlar Vadisi Pusu dizisi başrol oyuncusu Necati Şaşmaz ve Pana Film Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Canpolat olmak üzere, Pana Film ailesi ve Kurtlar Vadisi Pusu'nun sevilen oyuncuları katıldılar. Kanal D ailesinden de yönetim kurulu üyeleri ve davetlilerin yer aldığı bu muhteşem kutlama sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşti. 

Kurtlar Vadisi Pusu beklentilerin üstünde olacak

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 12. Yıl kutlamasına katılan Pana Film Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Canpolat, bu anlamlı gecede dostlar arasında bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Pana Film Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Canpolat, Pana Film ailesi olarak yeni yayın dönemine büyük bir coşku ile hazırlandıklarını vurguladı. Kurtlar Vadisi Pusu’nun geçen yıllara rağmen zirvedeki yerini korumasının sırrının “inançla, işini severek, insanın yüreğini ortaya koyması” olduğu vurgulayan Mehmet Canpolat konuşmasına şöyle devam etti:

“Kurtlar Vadisi Pusu’nun başarısında şüphesiz ki Pana Film Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Necati Şaşmaz’ın emeği çok büyüktür. Bu sebeple başta Sayın Necati Şaşmaz olmak üzere, senaryo ekibimize, Kurtlar Vadisi Pusu oyuncularına, kamera arkasında çalışan set ekibimize ve tüm Pana Film ailesi çalışanlarına teşekkür ederim.” 

Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerini de unutmayan Canpolat, “Bizi bu yolda yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen değerli izleyicilerimize de teşekkür ederim.” dedi. Yeni yayın döneminde izleyicilerin Kurtlar Vadisi Pusu’da istedikleri ve bekledikleri her şeyi bulacaklarını belirten Canpolat, Vadi’nin yeni dönemde izleyicilerin beklentilerinin çok üstünde olacağını belirtti.
 
Andy Garcia onur konuğu olarak katıldı

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezon sürprüzlerinden ilki olarak Türkiye'ye gelen Andy Garcia'da geceye onur konuğu olarak katıldı. Yeni sezonda Andy Garcia'lı Kurtlar Vadisi Pusu'da izleyicileri daha ne tür süprizlerin beklediği ise merak konusu olmaya devam ediyor. 

Kurtlar Vadisi Pusu hakkındaki en doğru haberleri yazete.com'dan öğrenebilr ve daha fazlası için yazete.com'u takip edebilirsiniz. Muhteşem geceye ait fotoğraflar yazete.com farkı ile sizlerle.....

İŞTE MUHTEŞEM GECEYE AİT O KARELER

 

MUHTEŞEM GECEDEN GÖRÜNTÜLER

KAYNAK:
yazete.com
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER