ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Eylül 2013 Cuma 00:52

Kurtlar Vadisi Pusu 196. bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu 196. bölüm

Vadi yeni sezona müthiş sahnelerle ve sürprizlerle girdi. İşte 196. bölümün tamamı...


YAZETE.COM

Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezona sürprizlerle "merhaba" dedi. Cahit'in müzayede sahnesiyle ekran başındakileri büyüleyen Vadi, Polat'ın göründüğü son sahneyle de seyircinin yüreğine su serpti.

Vadi hayranları, bölümün başından sonuna kadar, Polat Alemdar'ın adamlarının ve çevresindekilerin, tuhaf ve acıklı halleriyle başbaşa kaldı. 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Cahit, Polat'ın kızkardeşi Safiye'ye yakınlaşmaya çalışırken, Abdülhey dergahta çile dolduruyordu. Leyla, Ömer baba ve Nazife anne, psikolojisi bozulan Elif'in derdiyle dertleniyor, Kara ve arkadaşları ise Suriye hapishanelerinde işkence görüyorlardı.

Akif ve KGT ekibi ise, Polat'ın yakınları arasında, ayakta kalabilen tek taraftı. Yeni İhtiyarlar Heyeti kurulmuş, göreve başlamıştı bile. 

Tapınakçılar cephesinde çok daha farklı bir telaş vardı. Karahanlı'nın ölümünden sonra başlatılan yeni oluşum çalışması sona ermiş, Türkiye'de yeni bir konsey kuruluyor, yeni baron belirleniyordu. Ancak, İhtiyarlar Heyeti Tapınakçıları beklemedikleri yerden vurmayı kafaya koymuştu. Öte yandan, Tapınakçılar'ın Büyük Başkanı'yla Margaret arasında yeni baron konusunda oluşan fikir ayrılığı çatışmaya kadar gidecekti. 

İşler, dizi içinde olduğu kadar dizi dışında, ekran başındakiler, Vadi'nin sadık seyircileri için de karışıktı. Polat'ın öldüğünü düşünen çok sayıda Vadi hayranı yazete.com'u mail ve yorum yağmuruna tutuyordu. 

Ta ki, dizinin ilk sahnesinde olduğu gibi, son sahnedeki görsel şov başlayana, labirenti andıran koridorun sonundaki odada Polat Alemdar görülene kadar. 

KAYNAK:
yazete.com
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER