ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Temmuz 2014 Pazartesi 12:36

Kızı Ferhat Göçer'in yargılanmasını istedi

Kızı Ferhat Göçerin yargılanmasını istedi

Ferhat Göçer'in kızından babası hakkında zehir zemberek dilekçe.


Ferhat Göçer'in kızından zehir zemberek dilekçe. Y. Göçer, babası Ferhat Göçer’i yükümlülüklerini yerine getirmemek ile suçlamış ve şikâyetçi olmuştu. 

Y. Göçer’in şikâyeti takipsizlikle sonuçlandı. Haberturk'ün haberine göre, genç kız savcılık kararına üst mahkemeye zehir zemberek bir dilekçe sunarak itiraz etti. Y. Göçer, tanıklarının dinlenmediğini, doktor olan babasının kortizon kullandığı dönemde yapılan alerji tahlilleriyle savcıyı kandırdığını ileri sürdü. 

Y. Göçer, “hastalığına inanmayan, ameliyat izni vermeyen ve bakımını tamamıyla bırakıp maddi yardımı kesen” babasının yargılanmasını istedi. Ünlü şarkıcının, boşandığı eşi Berna Hocaoğlu’ndan olan 17 yaşındaki kızı Y. Göçer, Beykoz Cumhuriyet Savcılığı’na verdiği itiraz dilekçesinde, şok bir iddia ortaya attı. Babasının kendisini alkolik gibi göstermeye çalıştığını öne süren Y. Göçer, bu amaçla da Facebook sayfasında elinde bir kadeh bulunan fotoğrafını kullandığını savundu. 14 yaşından itibaren babasının Beykoz’daki evinde ikamet eden hem akut astım, hem de kalp kapakçığı hastalığı olan Y. Göçer babasının ilgisiz olduğunu ifade ederek ünlü popçu ile ilgili şu iddiada bulunmuştu: Ameliyatı sonrası yalnız bırakıldığını iddia eden Y. Göçer, "2012’de bir dizi ameliyat olduğumda hemşire ile beni evde yalnız bırakıp Ömür Gedik ve kızı ile birlikte tatile çıktı" demişti. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER