ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Ekim 2014 Cuma 09:00

Kılıçdaroğlu güzel sanatçıdan özür diledi

Kılıçdaroğlu güzel sanatçıdan özür diledi

Geçtiğimiz hafta evlenen Gülben Ergen ve Erhan Çelik hacca gittikleri için eleştirilmişti.


Geçtiğimiz hafta evlenen Gülben Ergen ve Erhan Çelik hacca gittikleri için eleştirilmişti. Gülben Ergen ve Erhan Çelik çiftinin eleştirenlerden biri de CHP'li vekil İhsan Özkes oldu. Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li vekil adına Gülben Ergen ve eşinden özür diledi. Kılıçdaroğlu güzel sanatçıdan özür diledi!!

KEMAL KILIÇDAROĞLU GÜLBEN ERGEN'DEN ÖZÜR DİLEDİ!

Oyuncu, şarkıcı ve sunucu Gülben Ergen ile televizyoncu Erhan Çelik, geçtiğimiz haftalarda dünya evine girmişti. Düğünün ardından balayı yerine Hacca gitmeyi tercih eden Gülben Ergen ve Erhan Çelik eleştirildi.

CHP'li vekil İhsan Özkes, Gülben Ergen ve Erhan Çelik'i eleştirmişti. Balayında Hacca giden Gülben Ergen ve Erhan Çelik'e CHP'li vekil İhsan Özkes "Hacca gitmek için yıllardır sıra bekleyen en az bir milyon insan varken balayı için Hacca giden Erhan Çelik ve Gülben Ergen nasıl gittiler? Hacca gidişlerde de eşitsizlik ve adaletsizlik var. Torpilli Hacı Gülben" tweeti atmıştı.


Gülben Ergen ve Erhan Çelik'i eleştiren CHP'li vekil İhsan Özkes'in adına Kemal Kılıçdaroğlu özür diledi. Kemal Kılıçdaroğlu, ünlü oyuncu Gülben Ergen ve eşi Erhan Çelik'in ibadeti ile ilgili CHP'li vekilin attığı tweet için özür diledi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun özür dilemesinin ardından Gülben Ergen'den yanıtta gecikmedi. Gülben Ergen "Sizin yerinize eşimden ve benden özür dileyen Kılıçdaroğlu'ndan edep öğrenin. Beyninize ve kalbinize hakim olmayı öğrenin" şeklinde yanıt verdi.

kAYNAK: mansettv

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER