ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Kasım 2014 Perşembe 22:04

Kardashian'ın kızı soyunabilirmiş...

Kardashianın kızı soyunabilirmiş...

ABD'li seksi realty show yıldızı iri kalçaları ile bilinen Kim Kardashian Avustralya'da katıldığı bir radyo programında ilginç konuştu. .


ABD'li seksi yıldız Kim Kardashian(34) Avustralya'da bir radyo programının konuğu oldu.ABD'li ünlü yıldız Kim Kardashian söylediği şok sözler ile eleştirildi. Ünlü yıldız Paper dergisi için cesur hatta tabir yerindeyse çıplak pozlar vermişti.Kim'e göre kızı da isterse kendi gibi soyunabilir.

İri kalçaları ile ünlü olan Kim Kardashian 1 yaşındaki kızı hakkında inanılmaz iddialarda bulundu. Bu pozlar ile gündeme bomba gibi düşen Kim Kardashian 1 yaşındaki kızı için şok sözler dedi. Kim'e göre kızı da isterse kendi gibi soyunabilir. Kİm daha 1 yaşında olan kızı için şok sözler söyledi. Kim eğer kızının bir gün soyunmak isterse buna karşı çıkmayacağını söyledi. .Seksi yıldızkızı ile ilgili itirafıyla sosyal medyayısalladı.Kim Kardashian Yine Bomba Gibi Bir Açıklma Yaptı!

Çıplak pozlarıyla geçen hafta magazin dünyasına çığ gibi düşen Kim Kardashian, olur da bir gün kızı da soyunursa, sonuna kadar destekleyeceğini söyledi. Avustralya’nın Perth kentinde yayın yapan bir radyoya röportaj veren 34 yaşındaki Kardashian “İleride kızım North’a her konuda destek vereceğim” dedi.

Paper dergisine verdiği çıplak pozlarla olay yaratan Kardashian “Eğer kızım da ileride benim şimdi yaptığım gibi çıplak poz vermek isterse bu bir problem yaratmaz” dedi.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER