ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Mayıs 2013 Cuma 15:42

Justin Bieber Türk kızlarına hakaret mi etti?

Justin Bieber Türk kızlarına hakaret mi etti?

Kendi Twitter hesabından yazdı ve ardından hemen sildi. Ama Erol Köse'den kaçmadı!


Ünlü prodüktör Erol Köse, İstanbul’da konser veren Justin Bieber’ın Türk kızlarını aşağılayan bir tweet yazdığını, ardından panikleyip bunu sildiğini iddia etti.

Köse, Bieber’ın twitter hesabından İngilizce olarak, “İnanılmaz gece için tüm Türk kızlarına teşekkür ederim ama aynı şeyi ter kokuları için söyleyemeyeceğim” yazdığını, ardından panikleyip bunu sildiğini savundu.

Köse, “Yazdı sildi, ezik velet. Sen kurban ol Türk kızlarının kokusuna. Justin Bieber veledi konser güzeldi ama ‘Türk kızları kokuyor’ yazdı, panikleyip sildi. Ah ezik ah. Konserde senin için terledi onlar topstar” ifadelerini kullandı.
 

JUSTIN BIEBER HAVAALANINDA POLİS ENGELİNE TAKILDI


Justin Bieber, Türkiye’ye girişinde Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yaptığı kaprisin bir benzerini tekrarladı. Ancak Atatürk Havalimanı polisi bu kez izin vermedi. İTÜ Stadyumu’nda verdiği konserinin ardından pop sanatçısı Justin Bieber, dün saat 23.30’da Türkiye’den ayrılmak için Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne geldi. Justin Bieber, gelirken yaptığı gibi pasaport kontrolünden geçmeden Genel Havacılık Terminali apronunda bekletilen özel uçağının altına araçla gitmek istedi.

Bieber’in bu isteği Atatürk Havalimanı’nda görevli polis tarafından kabul edilmedi. Bieber’a kurallar gereği pasaport kontrolünden geçmesi söylendi. Bieber polisin bu tavrını aracının içinde yaklaşık yarım saat bekleyerek protesto etti. Yarım saatlik bekleyişin ardından Bieber ve korumaları teker teker pasaport polisi tarafından kontrolden geçirildi. Uçak, Bieber’in protestosundan dolayı yaklaşık yarım saat rötarla havalandı.

KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER