ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Temmuz 2014 Çarşamba 15:36

Jennifer Lopez nasıl bu hale geldi?

Jennifer Lopez nasıl bu hale geldi?

İşte ünlü şarkıcının diyetisyeninden önemli tüyolar.


Jennifer Lopez nasıl zayıfladı? Ünlü şarkıcı ve sinema yıldızı Jennifer Lopez'in güzellik sırları ve fit bir vücudun sırları için ünlülerin diyetisyenine kulak verin. 

Ünlü şarkıcı ve sinema yıldızı Jennifer Lopez'i ilerlemiş yaşına rağmen genç ve fit tutan diyetin formüllerini açıklıyoruz. İşte Hollywood yıldızlarının diyetisyeninin verdiği ve Jennifer Lopez'in de uyguladığı yaşam ve yiyecek tarzı önerileri:

SUYU GİTMEYEN YİYECEKLER YİYİN

Sulu kalmanın en iyi yolu pişme sırasında suyu kaybolmayan yiyecekleri tüketmektir.

YETERSİZ BESLENMEYİ SONLANDIRIN

Araştırmalar gösteriyor ki, yetersiz beslenme yemediklerimizden değil de yediklerimizden kaynaklıdır. Uyguladığınız diyet vitamin ve minerallerinizi çalabilir. Çiğ bitkilerle hazırlanmış dengeli bir diyet temel vitamin ve minerallerin tüm öğelerini içermektedir ama geleneksel metotlarla hazırlanan yemekler besinin değerinin \%80’ini yok eder. Yiyeceğinizde doğal olarak bulunandan \%80 daha az ile yetinebilir misiniz? Bu çok zor.

HAZIR YİYECEK YEMEYİN

Enzimler vücudunuzdaki her metabolik süreçten sorumludur. Hazır yiyeceklerin çoğunda doğal enzimlerin \%100u yok
edilmiştir. \%100ü! Lipaz ve amilaz enzimleri yok edildiğinde, yağlan ve karbonhidratları sindiremez ve bunlar vücutta
depolanır. Bu da kilo almanıza yol açar. Bol enzimli yiyecekler aldığınızda, kendi kendine sindirilir. Daha etkili çalışmak ve sevdiğiniz şeyleri yapmak için ek enerji kazanırsınız.

YOGA HAREKETLERİ

Yoga hareketleri yapmanız da zayıf ve fit kalmanıza fayda saylayacaktır.

YEŞİL MEYVE SUYU ZAYIFLATIR

Birkaç kilo vermeniz gerekiyorsa Yemek yemeyi bırakın ve sıvı şeyler alın. Taze meyve ve sebze suları için; özellikle yeşil sebzeler (kereviz, salatalık, ıspanak, lahana). Ayrıca limon ve zencefil suyu da iyidir. Bu kendinizi hafif hissetmenizi sağlayacaktır fakat gerçekten çok fazla besin alıyor olacaksınız çünkü meyve ve sebze sularındaki vitamin ve mineraller kolay sindirilir.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER