ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Mart 2024 Perşembe 11:32

James Bond olay çıkardı

James Bond olay çıkardı

Ünlü aktör Daniel Craig, kebap yemeye gittiği restoranda personelle tartıştı


Aksiyon başladı! Daniel Craig İstanbul'daki ilk akşamında Nişantaşı Köşebaşı Restaurant'daydı. Ünlü oyuncu kalabalık bir koruma ordusuyla gittiği mekanda mezeleri tattı, çöp şiş ile karışık kebap yedi, tatlıdan uzak durdu. Güvenlik gerekçesiyle, özel olarak görevlendirilen bir garson Craig'e servis yaptı. Oyuncu, mekan kapısında gazetecilerin beklediğini öğrenince çıldırdı.

CRAIG PERSONELİ SUÇLADI

Medyayı, mekan sahibinin çağırdığını sanan Craig, çalışanları suçladı. Personel ise haberi bir müşterinin Twitter'dan uçurduğunu öne sürdü. Ünlü oyuncu için korumaları çıkışta önlem aldı. Bir koruma kamera ve objektiflere fener tutarak görüntü alanmasını engellemeye çalıştı.

CLINTON'I TANIMADIK BOND'U NEREDEN BİLELİM?

Daniel Craig'in "Burada olduğumu medyaya siz haber verdiniz" diye suçladığı Köşebaşı Restaurant'ın sahibi Ali Akkaş, 'James Bond'a öfkelenip şu açıklamayı yaptı: "Buraya Clinton Ailesi geldi, onları tanımadık, Bond'u nereden tanıyalım?"

ÖZÜR DİLERİM

Craig ayrıldıktan sonra fener tutan koruma, "Sizden özür dilerim, böyle bir şey yapmak istemezdim ama ben işimi yaptım" dedi.

İÇKİ YERİNE AYRAN

Craig, ekibiyle geldiği mekanda içki içmedi, onun yerine ayran ve kolayı tercih etti.
KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER