ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Kasım 2014 Salı 15:51

İşte Cem Yılmaz'ın son gözdesi

İşte Cem Yılmazın son gözdesi

Cem Yılmaz'ın şarkıcı Esma Er'e abayı yaktığı konuşuluyor. Yılmaz, Er'in sahne aldığı mekandan dışarıya adım atmıyor.


Ahu Yağtu'dan boşandıktan sonra adı birçok güzelle anılan ünlü komedyen Cem Yılmaz, adının birlikte anıldığı isimlerle ilgili tek kelime etmedi. Filmleri kadar özel hayatıyla da sık sık gündem olan ünlü şovmenin, son günlerde seksi bir şarkıcıyla yakından ilgilendiği ortaya çıktı.

SIK SIK BİR ARAYA GELİYORLAR

Arkadaşlarıyla sürekli Zihni Bar'a giden Cem Yılmaz, mekanda sahne alan Esma Er'le samimiyeti kısa sürede ilerletti. Seksi şarkıcının sahne aldığı her gece soluğu burada alan Yılmaz, Er'le mekan dışında da sık sık görülür oldu. Ünlü komedyen, arkadaşlarıyla yaptığı tüm fasıl gecelerine güzel popçuyu çağırıyor.

SAHNEDEN ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Esma Er için gittiği mekanda ara ara sahneye de çıkan Cem Yılmaz, seksi şarkıcıya övgüler yağdırmayı da ihmal etmedi. Bu arada güzel popçunun; Şener Şen, Zafer Algöz ve Ozan Güven gibi Yılmaz'ın çok yakın dostlarıyla olan samimiyeti de Esma Er ile ünlü komedyenin, Zihni Bar dışında da sık sık bir araya geldiğini gözler önüne seriyor.

KALPLİ MESAJ

Seksi şarkıcı, Cem Yılmaz'la aynı sahneyi paylaştığı videoyu Instagram'a yüklerken 'kalpli mesaj' vermeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: Takvim

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER