ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Temmuz 2014 Cuma 17:01

Işın Karaca'ya büyük şok!

Işın Karacaya büyük şok!

Ünlü şarkıcı bir süredir tatildeydi.


Işın Karaca'nın evi soyuldu. İstanbul dışında olan Işın Karaca'nın evindeki kasayı çalan hırsızlara hitaben Facebook sayfasından yazdığı yazıda "Çocuklarımın odalarına girmek, nağ mahremimizi dağıtıp evimizdeki kasayı almak ne cesaret" diye yazdı.

Öte yandan hırsızlık olayıyla ilgili jandarma ve polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldığı şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Şarkıcı Işın Karaca, Facebook hesabından evinin soyulduğunu duyurdu. Işın Karaca evine girip hırsızlık yapan şahıslara hitaben facebook sayfasından yazdığı yazıda şöyle dedi:

"Şu mübarek günde Istanbul'daki evimize girip soyan insan kılığında dolaşan müsfitler!!

Allah'tan korkmaz, vicdansızlar! Çocuklarımın odalarına girmek, nağ mahremimizi dağıtıp evimizdeki kasayı almak ne cesaret!!!

Kimse kolay para kazanmıyor, Sene boyunca çalışıp tüm ekibimize geçim sağlamaya çalışan bir aileyiz!

Can'a geleceğine tabi ki mal'a gelsin, Peki büyüklerimden, annem den babamdan elden ele geçen kıymetli eşyalarım ne olacak!

Onları hangi para yerine koyabilir? çocuklarımızın başının sadakası olsun diyeceğim, ama bunu yapanlar vicdanın, haysiyetin, şerefin ne olduğunu bilse zaten yapmazdı!!

Dilerim allahımdan ki bunun cezasını çekerler!

Tüm Jamdarma, polis Emniyeti'ne, olay yeri inceleme ekibine ve tabi ki bizler şehir dışındayız diye uğraşan asistanımız Teksin Akbal'a sonsuz teşekkürlerimizi borç biliriz..."

POLİS VE JANDARMA BİRLİKTE SORUŞTURUYOR

Öte yandan Işın Karaca'nın Zekeriyaköy'deki evinde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Evde yapılan incelemede pencere camını kırarak içeri giren hırsızların evin altına üstüne getirdileri ve yatak odasında bulunan kasayı alarak kaçtıkları öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri tarafından evde yapılan incelemede alınan parmak izlerinin daha önceki sabıkalıların parmak izleriyle karşılaştırılacağı öğrenildi. Şüphelilerin kimliklerinin belirlenip yakalanmaları için Polis ve jandarma ekiplerinin çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER