ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Mart 2014 Cumartesi 00:57

İlk kez gelinlik giyinecek

İlk kez gelinlik giyinecek

Ünlü isim, Öner Evez ve ekibinin organizasyonuyla fotoğrafçı Onur Doğulu’nun objektifinin karşısına geçti.


Ünlü oyuncu Ceyda Ateş, tanınmış modacı Ertan Kayıtken’in 18 Mart’ta prematüre çocuklar yararına düzenleyeceği “Nefes' koleksiyonunun defilesinin finalinde ilk kez gelinlikle podyuma çıkacağığını söyledi.

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle tanınan ünlü modacı Ertan Kayıtken’in, adını projeden alan “Nefes' koleksiyonu için güzel oyuncu Ceyda Ateş, Öner Evez ve ekibinin organizasyonuyla Shangri-La Bosphorus Otel’de fotoğrafçı Onur Doğulu’nun objektifinin karşısına geçti. “Nefes', organizasyonunu Öner Evez’in üstlendiği, 18 Mart Salı gecesi İzmir Hilton Oteli’nde gerçekleşecek bir defileyle sanat, cemiyet ve iş dünyasının ünlü simalarının karşısında görücüye çıkacak. Elde edilecek gelirle İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi’ne neonatal ventilatör (solunum cihazı) cihazı alınacak.

75 parçadan oluşan “Nefes', Türk kadınının dünya modasıyla paralel bir giyim sitiline sahip olduğunu ispatlamak adına ayrıca bir önem taşırken, koleksiyondaki danteller, üzerinde kendinden desenli çizgileri bulunan satenler, ipek tüller ve swarovski taşlarla bütünleşen şık gece kıyafetleri ile defileyi izleyenler büyülü bir moda yolculuğuna çıkacak.

Ünlü modacı Ertan Kayıtken “Nefes' koleksiyonu için, “Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakıf Başkanı Ülkü Karlı ile yaptığım görüşmede, prematüre doğan bebeklerin büyük bir kısmının akciğerleriyle ilgili sorun yaşadıklarını ve çok acil hayat kurtaran bir cihaza ihtiyaçları olduklarını öğrendim. Hemen bu sene yapacağım defileyi Behçet Uz Çocuk Hastanesi yararına yapmaya karar verdim. Hayat kurtaran bu cihaz için hazırladığım koleksiyonun adı da projenin kimliği olan “Nefes'ten başka birşey olamazdı. Uzun yıllardır sürdürdüğüm sosyal projeler kapsamındaki defilelerim bu sene nefes alma zorluğu çeken prematüre bebeklerimiz için yapılacak” dedi.

Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı Başkanı Ülkü Karlı ise, “Vakfımıza geçtiğimiz yıllarda da onkoloji bölümüne çok değerli bir cihaz kazandıran Ertan Kayıtken’in, bu yıl da, hazırlamakta olduğu, her zaman İzmir'de çok ses getiren defilesini, hastanemiz ve vakfımız yararına yapacağını duymak, bizi çok sevindirdi. Şu an hastanemizin çok acil ihtiyacı olan, hayati öneme sahip prematüre yeni doğan ventilatör cihazını hastanemize kazandırmak için bizlere destek olan Erkan Kayıtken ve tüm destekçilere sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Nefes' koleksiyonuna mücevherleriyle Metis Mücevherat, Öner Evez Fashions Event Management ve ekibi, Monjardin, Alpay Tekstil, Diva Müzik, Ses-Işık, Ayakkabı Tasarım ve Hilton Oteli destek verdi.

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER