ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Temmuz 2014 Perşembe 15:54

İlhan Mansız şimdi de buzların kralı

İlhan Mansız şimdi de buzların kralı

İlhan Mansız, partneri Olga Bestandigova ile Avrupa Artistik Buz Pateni Şampiyonasına hazırlanıyor.


Eski milli futbolcu İlhan Mansız, partneri Olga Bestandigova ile Avrupa Artistik Buz Pateni Şampiyonası hazırlıklarını Erzurum’da sürdürüyor.

Erzurum’un Palandöken ilçesi Yenişehir semtinde bulunan 2 Binlik Buz Pateni Salonu’nda partneri Olga Bestandigova ile Avrupa Şampiyonası’na katılabilmek için günde 4 antrenman yapan eski milli futbolcu İlhan Mansız, şampiyonaya katılıp bu projesini de bu şekilde tamamlamak istediğini söyledi.

Buz Pateni Salonu’nda Avrupa Şampiyonası’na katılabilmek için zorlu bir çalışma içerisinde olan İlhan Mansız ve partneri Olga Bestandigova Avrupa Şampiyonası’na katılıp başarı elde etmek istiyor.

Bir televizyon yarışmasıyla başladığı buz pateni macerasının 3 senelik uzun bir çalışma sonrasında, olimpiyat elemesine kadar ilerlediğini ve şimdi de Avrupa Şampiyonası’na katılmak için hazırlıklarını sürdürdüğünü ifade eden İlhan Mansız, sözlerine şöyle devam etti:

"Geçen sene Avrupa Şampiyonası için kısa programda gerekli puanları aldık. Fakat uzun programda alamadığımız için katılamadık. Bu seneki hedefimiz Avrupa Şampiyonası öncesindeki yarışmalardan uzun programların birinde puanlar alıp, Avrupa Şampiyonası’na katılmak. Yaklaşık 3 senedir bu spora emek veriyoruz. Gerçekten yoğun ve emek isteyen bir spor. Günde yaklaşık olarak 4 tane idman yapıyoruz. Bu spora belli bir yaştan sonra başladığımız için artık en azından bir Avrupa Şampiyonası’na katılıp bu projemizi de bu şekilde tamamlamak istiyoruz."

Erzurum’da çok iyi çalışma ortamı bulduklarını ifade eden Mansız, "Gerek yüksek rakım olması gerek tesisler nedeniyle güzel bir ortamda sezon hazırlıklarımızı tamamlayıp, daha sonraki günlerde hocamızla beraber bu yarışmalara hazırlanmak istiyoruz. Belli bir yaştan sonra hangi işe başlarsanız öğrenmesi zordur." şeklinde konuştu.





 

KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER