ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Kasım 2014 Cumartesi 20:59

İki ünlü ismin aşkı kısa sürdü

İki ünlü ismin aşkı kısa sürdü

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu ile Lal Denizli aşkı çabuk bitti.


Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu ile Lal Denizli aşkı çabuk bitti. Geçen yaz aşk yaşamaya başlayan Rıza Kocaoğlu ile Lal Denizli yollarını ayırdı. Rıza Kocaoğlu kendisinden 15 yaş küçük sevgilisi ile ayrıldığı yönündeki haberleri doğruladı. Hızlı başlayan aşk hızlı bitti.

HIZLI BAŞLADI HIZLI BİTTİ

ATV ekranlarında yayınlanan Karadayı dizisinin Komiser Yasin'i Rıza Kocaoğlu ile kendinden 15 yaş küçük sevgilisi Lal ile geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlamıştı.

Mustafa Denizli'nin 20 yaşındaki kızı Lal ile Bodrum'da geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlayan Rıza Kocaoğlu, kendisinden 15 yaş küçük sevgilisi ile yollarını ayırdı.

Rıza Kocaoğlu ile Lal ilk olarak halk plajında görüntülenmişti. Fakat Mustafa Denizli bu aşkı Kocaoğlu'nun uyuşturucu davasında adının geçmesi ve kızı ile arasındaki yaş farkı nedeniyle hiç istemiyordu.

Lal ile babasına rağmen ilişkisine devam ediyordu. Bayramı yurt dışında geçiren ikili Hayal Kahvesi'nde sık sık eğleniyordu. Fakat ikilinin son günlerde ayrı ayrı mekanlarda takılması kafaları karıştırmıştı.

Rıza Kocaoğlu, arkadaşlarına "Biz ayrıldık" açıklaması yapmış. Fakat Rıza Kocaoğlu'nun Lal ile fotoğraflarını sosyal medya hesabında tutması ise dikkat çekti.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER