ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Mart 2014 Çarşamba 14:47

İbrahim Tatlıses'in başı belada

İbrahim Tatlısesin başı belada

İbrahim Tatlıses'in Twitter üzerinden doktoruna hakaret ettiği gerekçesiyle sanık olduğu dava başladı.


Tatlıses'in burun ameliyatı sonrası konuşma bozukluğuna neden olduğu iddiasıyla "Alın bunun diplomasını" dediği Dr. İsmail Koçak, şikâyetinin sürdüğünü belirtti. Habertürk'ün haberine göre; Koçak, 24 seanslık tedavi sonrasında Tatlıses'in çıkmayan sesini çıkar hale getirdiğini kaydederek "Sanık, nüfuzunu kullanarak sarf ettiği bu sözlerle kişiliğimi ve mesleki itibarımı zedelemiştir, cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Tatlıses'in avukatı ise müvekkilinin sözlerinin hakaret değil, eleştiri mahiyetinde olduğunu savundu. Tatlıses hakkında 'yayın yoluyla hakaret' suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

TWITTER'I KAPATTIĞINI BÖYLE İLAN ETMİŞTİ

Twitter yasaklandıktan sonra "Twitter'ın kapanması beni üzmedi" diye yazan İbrahim Tatlıses, tepkiler alınca sinirlendi. Tatlıses, Twitter'a giriş yasağı geldikten sonra yaptığı yorumlarla sanal alemdeki takipçilerini kızdırdı. Tatlıses'in son mesajında; "Al işte kapatıyorum lan şerefsizler zaten bu iş bana göre değil deli kanlıysanız diyecem ama değilsinizki sizlerle aynı çuvala giremem..." dedi.

İbrahim Tatlıses tepkisini, "Twitter'ın kapatılması beni üzmedi. Hem hakaret et hem de bu hesap benim değil de. Yok ya özgürce belden aşağı sonra çamura yat, ne güzel ya... Haber özürlüğünü anladık da bana belden aşağı vuracak ve ben hiçbir şey yapamayacağım bu nasıl bir özgürlük mahkemeye gidiyorsun ben yazmadım. Delikanlı adam ben yazdım inkar etmiyorum der, der de nasıl diyecek Twitter çıkalı sanal âlem kabadayıları da çoğaldı. Yaşasın sanal âlem." notuyla duyurmuştu. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER