ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Aralık 2012 Cumartesi 16:14

İbrahim Tatlıses'in bal isyanı

İbrahim Tatlısesin bal isyanı

İbrahim Tatlıses, televizyon ve radyo reklamlarıyla bal satan firmalara ateş püskürdü.


Balcıların vatandaşı dolandırmasına isyan eden İbrahim tatlıses Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'e seslendi.

Eker'in Twitter sayfasına "Sayın Mehdi Eker bakanım; benim halkıma yazıktır günahtır. Nedir bu balcılardan çektiği? Şeker ve glikoz karıştırıp vatandaşıma satıyorlar. Bir de 'arı sahtekarlık yapmaz' diyorlar. Ama kendileri hilenin babasını yapıyorlar. Bu ne olacak?" notunu düşen Tatlıses aynı nota şunları ilave etti:

"Benim temiz ve inanana halkım? Hiç 6 kilo bal 100 TL olur mu? Biz vatandaşlar reklama kanıp yiyoruz. Ben yemediğimi yedirmem. Hakiki balın kilosu kaç para biliyor musunuz? Tabii buldunuz garibim halkı vurun abalıya..."

''BAKAN'A GÜVENİM TAMDIR''

Hurriyet.com.tr'de yer alan habere göre "Sayın Bakan'a güvenim tamdır." diyen Tatlıses babasından aldığı bir öğüdü de Bakan'la paylaştı:

"Babam der ki 'ucuz mal her zaman pahalıdır, sakın ha!' Benim şoförüm Cengiz bile o tuzağa düşmüş. Biz ne dersek diyelim epler, keseler doldu taşıyor. Hatta çuvallar bile... Bir binanın altına imalathane kurmuşlar. Bas şekeri, bas glikozu haydi yallah... Benim belli değerlerim vardır. 'Yemediğimi yedirmem, giymediğimi giydirmem' By Tatlıses... Sizler yemiyorsunuz ama allayıp pullayıp yediriyorsunuz."

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER